Korting op boeken tijdens de lockdown

Deze tijd, waarin ons gevraagd wordt om zoveel mogelijk thuis te blijven kunnen we goed gebruiken om ons te ontwikkelen en goed te informeren. Sky High Creations en Obelisk Boeken helpen je daar graag bij. Obelisk Boeken biedt de relaties van Sky High Creations namelijk een korting van 15% aan op het hele assortiment. Met de kortingscode: SKYHIGH kun je via de website van Obelisk Boeken 
https://www.obeliskboeken.nl alle boeken bestellen uit de collectie. De code is geldig van dinsdag 21 april 2020 t/m dinsdag 5 mei 2020.

We lichten er enkele uit:

Bert Janssen – Het Ordenend Principe:

Bert Janssen laat zien dat het ‘Ordenend Principe’ weliswaar veel aspecten van ons leven bepaalt, maar dat we ook zelf het initiatief kunnen nemen om het ‘Ordenend Principe’ voor onszelf te laten werken. Hoe meer we ons hiervan bewust zijn, hoe beter we leren anticiperen en participeren. Tijd, ruimte en plaats zijn hierbij niet van wezenlijk belang. Ons ‘geheugen’ kan zich actief voorwaarts in de tijd bewegen (precognitie, premonitie, remote viewing, etc.) en we kunnen dingen ook met terugwerkende kracht beïnvloeden of het verleden zelfs veranderen. Je kunt in het leven passief achterover leunen en zien wat er op je pad komt. Maar je kunt ook actief de taal van het ‘Ordenend Principe’ leren, ermee spelen en zo de wonderen in je leven toelaten. Die keuze is aan jou….
https://www.obeliskboeken.nl/shop/ordenend-principe-bert-janssen/

Frank Stadermann – De Ongrijpbare Orb:

Orbs zijn lichtbollen die zich op de meest onverwachte momenten manifesteren op foto’s en video’s. De één zegt dat het stofdeeltjes zijn, de ander noemt het verschijningen uit een andere dimensie. Het is hoe dan ook een bijzonder fenomeen en dat terwijl de meeste mensen ze niet eens zullen opmerken. En dat is jammer, zegt Frank Stadermann, die met dit boek de lezer wil betrekken bij zijn eigen zoektocht. Niet alleen behandelt hij alles wat er al over ‘orbs’ bekend is, maar hij vult dat aan met zijn eigen ervaringen, experimenten en opvattingen.
https://www.obeliskboeken.nl/de-ongrijpbare-orb/

Richard Hoofs – Als de Sluier wordt Opgelicht

Dit nieuwe boek van huisarts en coach Richard Hoofs bevat een schat aan concrete tips en oefeningen om uw gezondheid in deze chaotische tijd te optimaliseren en ondersteunen. Hoofs legt duidelijk uit hoe de gezondheid van het individu beïnvloed wordt door het geheel. Hij legt de nadruk op het zelf scheppen van de juiste omstandigheden. Tevens toont hij hoe we zelf de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor onze wereld en gezondheid. Het boek is prachtig geïllustreerd en vormgegeven. https://www.obeliskboeken.nl/shop/heelmeesters-richard-hoofs-luxe-hardcover-editie/

Richard Hoofs – Heelmeesters:

Dit boek is voor iedereen die te maken heeft met het verlies van een dierbare of geliefde en die zelf achterblijft met vragen over de zin en betekenis van de dood. Voor mensen die worstelen met de verwerking van hun verdriet. We zijn allemaal sterfelijk en toch is er in onze maatschappij veel angst voor het onvermijdelijke; spreken over de dood is vaak lastig. Het lezen van ervaringen van anderen kan veel angst en onzekerheid wegnemen, zowel bij de stervende, als de nabestaanden. Verhalen bieden hen steun en troost; geven nieuwe en onverwachte inzichten die het afscheid makkelijker kunnen maken. Deze waargebeurde en bijzondere ervaringen zijn opgetekend door een arts die nauw betrokken was bij het stervensproces. Verhalen van gewone mensen, sprekend van hart tot hart.
https://www.obeliskboeken.nl/shop/als-sluier-wordt-opgelicht-richard-hoofs/

Coen Vermeeren – 9/11 Complex

Meer dan ooit vindt in de VS een stevig debat plaats over de aanslagen van 9/11. Diverse nieuwe onderzoeken bevatten explosief materiaal dat de officiële uitleg door Amerika volledig onderuit haalt. Al bijna 3500 internationale architecten en ingenieurs zijn van mening dat de Twin Towers niet kunnen zijn ingestort op de manier die ons wordt voorgehouden. Samen met nabestaanden van de slachtoffers van het instorten van de Twin Towers hebben zij daarom recentelijk belangrijke juridische stappen gezet tegen de Amerikaanse overheid.
https://www.obeliskboeken.nl/shop/911-complex/

Thea Terlouw – De Cyclus van Leven en Dood

Dit boek van medium Thea Terlouw is een prachtige manier om te ontdekken dat er geen sprake is van een einde aan het leven, maar slechts een einde aan een tijdelijk verblijf in deze fysieke wereld. Ontdek op welke manier voorgaande levens doorwerken in uw huidige leven. Samen met de mensen om ons heen incarneren we voortdurend opnieuw om met elkaar lessen te leren en nieuwe kansen te krijgen en te geven.
https://www.obeliskboeken.nl/shop/de-cyclus-van-leven-en-dood/

Thea Terlouw – De Heelkamers

Dit boek zal de lezer meenemen in persoonlijke verhalen van hen die ons voorgingen in de ‘dood’ en die hun ervaringen met ons willen delen. Ervaringen van mensen die stierven door een natuurlijke oorzaak, een zelfgekozen dood, maar ook door bijvoorbeeld euthanasie of moord. Wat leidde hen naar die ervaringen, wat bracht hen tot zulke keuzes en hoe kon men die betekenis geven en in perspectief plaatsen? Het zijn vragen die bij ieder van ons leven: wat gebeurt er met ons, en wat met onze dierbaren?
https://www.obeliskboeken.nl/shop/de-heelkamers-liefde-voorbij-het-leven-thea-terlouw/

Thea Terlouw – Een Cirkel Doorbroken

Een hoopvolle toekomst ligt klaar voor ons en de planeet Aarde, als we collectief en individueel ascenderen naar een volgende dimensie. In een aantal verhalen, met beeldende herinneringen aan haar reizen naar plaatsen waar de zuivering en heelwording kan plaatsvinden, geeft Thea ons een kijkje in die andere wereld. Een kosmos van uitzonderlijke schoonheid.
https://www.obeliskboeken.nl/shop/cirkel-doorbroken-thea-terlouw/