Zaterdag 9 mei 2020, “De corona-crisis beschouwd vanuit de Tijdloze Wijsheid” Zoom lezing door Eric Huysmans

“De corona-crisis is er niet voor niks”, hoor je vaak zeggen. Er wordt gezegd dat er nu juist heel veel licht naar de aarde komt en dat dit het begin is van een nieuwe, betere tijd. Intussen stort er ook van alles in, je zal maar een café hebben bijvoorbeeld, of een kapperszaak. We worden bang gemaakt voor elkaar, we leveren 75 jaar na de “bevrijding” ineens al onze vrijheid in. Niemand weet hoe lang dat nog duurt en wat ons nog te wachten staat. En in Nederland zitten we nog relatief goed. In de landen om ons heen is het leven nu nog veel moeilijker.

Je kan deze crisis vanuit veel verschillende levensbeschouwingen belichten. Eric Huysmans belicht de corona-crisis vanuit de Tijdloze Wijsheid. Waarom gebeurt dit en waarom juist nu? Zullen we achteraf dankbaar zijn? Hoe moeten we naar de huidige gebeurtenissen kijken en wat is onze taak daarin? De Tijdloze Wijsheid biedt een enorm reservoir aan kennis, o.a. de Esoterische Astrologie en Esoterische Filosofie, op basis waarvan deze vragen geheel of gedeeltelijk kunnen worden beantwoord.

De Tijdloze Wijsheid (Ageless Wisdom) verwijst naar oude (in feite tijdloze) leringen over de aard en het ontstaan van de kosmos en de mensheid. Ze geeft interessante antwoorden op de Grote Levensvragen: wie zijn wij, waar komen wij vandaan, waar zijn wij naar op weg, wat is de betekenis en bedoeling van het leven? 

Deze leringen vormen de basis van alle religies, zonder er zelf één te zijn. Ze overbruggen wetenschap, religie en filosofie en zijn afkomstig van de Meesters van Wijsheid die behoren tot de Spirituele Hiërarchie. Dit zijn o.a. Morya, Kuthumi, Djwhal Khul en Jezus. Boven deze Hiërarchie staat de fysiek-etherische (niet zichtbare) wereld van Shamballa, onder leiding van de Heer van de Wereld, Sanat Kumara. Meester Djwhal Khul (afbeelding) heeft deze kennis doorgegeven via de boeken van Alice Bailey, Helena Blavatski en anderen.

De Tijdloze Wijsheid biedt zoals gezegd een breder perspectief aan de huidige wereldontwikkelingen en onze eigen rol daarin. Sinds 1925 heeft de mensheid drie directe impacts van Shamballa ontvangen met grote gevolgen. De vierde is aanstaande in 2025, het jaar waarin de ‘Age of the Forerunner’ (1965-2025) eindigt, en waarin de Spirituele Hiërarchie de balans zal opmaken of de mensheid klaar is voor het  naar buiten treden van de Meesters. De ontwikkeling van ons bewustzijn in de resterende jaren is dan ook van groot belang.

Wat hebben deze impacts teweeg gebracht? Hoe moeten we de huidige wereldontwikkelingen duiden? Hadden we kunnen zien aankomen dat er in 2020 een grote crisis zou starten? Wat wordt van ons gevraagd in de komende jaren? Met name tot aan 2025? Welke antwoorden geeft de Tijdloze Wijsheid op de grote vragen van onze tijd? Dit alles zal in deze lezing aan de orde komen. Daarnaast zal je de hoge energie van deze tijdloze kennis ervaren door middel van een of meer korte meditaties.

Eric Huysmans
Eric Huysmans (1959) heeft na twee academische studies 15 jaar gewerkt in commerciële en managementfuncties in het bedrijfsleven. Sinds 1999 legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en begeleidt hij mensen in zijn praktijk Sensability in Breda. Hiervoor zet hij, naast technieken als NLP, Ademflow, Mindfulness, Jassentechniek en de Oneness Deeksha, zijn studie naar de Tijdloze Wijsheid in. In 2019 heeft hij de College of Ageless Wisdom opgericht van waaruit hij lezingen, workshops en cursussen geeft. Daarnaast heeft hij vele artikelen en drie boeken geschreven. Hij bestudeert de Tijdloze Wijsheid bij The Morya Federation en The College of Esoteric Healing. Zie www.sensability.nl

Programma
14.40 uur: ontvangst, opening van de Zoom meeting
15.00 uur: aanvang lezing
16.30 uur: einde lezing en vragen stellen
17.00 uur: einde van de Zoom meeting

Aanmelden
Als je de lezing virtueel wilt bijwonen, dan stuur je een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met als titel “Corona en de Tijdloze Wijsheid”. Je maakt € 15,– pp over op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A). Nadat de betaling is ontvangen sturen we je een link waarmee je vanaf ongeveer 15  minuten voor aanvang aan de meeting kunt deelnemen. Als je nog geen Zoom hebt, dan installeert dat als het goed is ook automatisch met deze link. Als je nog nooit met Zoom hebt gewerkt, probeer dan ruim op tijd het programma te installeren en zorg dat je op tijd bij de meeting aanwezig bent. Je kunt ook bellen met 06 54752559.

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.