Zaterdag 21 mei 2022 “Hoe stap je uit de Controle-Matrix?”, lezing door Peter Toonen (Dongen)

Al vele duizenden jaren bevinden we ons in een piramidale samenleving.
Dit aloude model begint te wankelen en de coronacrisis leidde ertoe dat steeds meer mensen zich bewust werden van dit onderdrukkende systeem waarin de menselijke ziel slechts telt als een instrument waaraan geld en macht onttrokken wordt (ten behoeve van een kleine elite). Peter Toonen schreef hier het boek “Opgesloten in een Piramide” over.

Hoe kunnen we uit die piramidale structuur stappen en eigen kringen kunnen opzetten op basis van liefde en verbinding met elkaar en Moeder Aarde? Hoe keren we terug naar menselijke en natuurlijke waarden waarin niet angst en schaarste, maar verbinding en overvloed de sleutelwoorden zijn? En wat kunnen de valkuilen of obstakels zijn?

Er is slechts één geheim waarvan de matrix ons af wil houden en we nu zelf onthullen: wijzelf zijn de goden op wie we wachten. Want mensen zijn naast schepsels ook scheppers. Wat gaan we scheppen?

Jouw waarneming bepaalt de werkelijkheid; wat is je waarneming en wie stuurt dit aan? Hoe zie jij de toekomst voor onze kinderen?
De eigenlijke vraag die Peter ons wil voorhouden is: wie zijn wij als mensen en wat is onze kracht?

Een lezing waarin niet slechts het grote plaatje wordt geschetst, maar ook veel praktische info wordt gedeeld.

Peter Toonen (Hilvarenbeek, 1958) is trainer, coach, verteller en schrijver. Hij studeerde andragogie aan de Universiteit Utrecht, een specialisme binnen de sociale wetenschappen dat tot doel heeft de volwassen mens bij te staan in de ontwikkeling tot mondigheid, autonomie, humaniteit en verantwoordelijkheid. Vanwege zijn boeken en workshops over de kalenders van de Maya’s werd hij landelijk bekend als ‘2012 deskundige’.

In de laatste jaren heeft hij vooral praktische ervaring gekregen met het opzetten van kleine organisaties. In de afgelopen twee jaar was hij nauw betrokken bij het op een ‘veilige’ manier organiseren van lokale en landelijke bijeenkomsten tbv de parallelle samenleving. Hij was spreker op diverse grote manifestaties zoals die van Vrouwen voor Vrijheid en is schrijver van het boek ‘Opgesloten in een piramide’ (2018). Al bijna dertig jaar schrijft hij boeken en publiceert hij artikelen en columns in diverse magazines. Hij verschijnt regelmatig in diverse podcasts en is tevens interviewer voor Café Weltschmerz.

Programma
14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Lezing deel I
15.30 uur: Pauze
15.45 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
16.45 uur: Gelegenheid om Peter Toonen persoonlijk te ontmoeten
17.00 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Matrix”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 22,50 pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

We zien je graag op 21 mei in Dongen,

mr. Nancy Polet en Roeland Beljon

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.