Zondag 4 september 2022 Verdiepingsdag “Natuurwezens: Contact met de Natuur”, workshop door Peter Toonen (Strijen)

Verdiepingsdag n.a.v. lezing en boek Opgesloten in een piramide
Op deze dag gaan we dieper in op de krachten die onze planeet gevangenhouden: het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd, en hoe wij ons hiervan kunnen bevrijden.
Wat we de ‘werkelijkheid’ noemen is hoe jij en ik deze waarnemen. Naast het delen van praktische tips en informatie zal er gewerkt worden met ervaringsgerichte oefeningen.

Contact met de natuur
Thema van deze verdiepingsdag is ‘contact met de natuur’.
We gaan contact maken met de natuurwezens, in het bijzonder die van de planten omdat zij altijd buiten het matrixveld hebben bestaan en ons kunnen helpen hieraan te herinneren.

Daarnaast maken we contact met de natuur in onszelf via ons (fysieke) lichaam om zo ons immuunsysteem (de natuurkracht in onszelf) te versterken en ons lichaam actief te beschermen tegen negatieve en onnatuurlijke krachten zoals die van wifi en 5G.

Een klein deel van de dag zal zich in de buitenlucht (in de tuin van de locatie) afspelen.

Tenslotte gaan we een tijdreis maken door onze DNA, terug naar voorouders en de geschiedenis van onze Aarde en een oefening over hoe jij je toekomst en die van onze planeet ziet/wil zien.

Peter Toonen
Peter (1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders. Al dertig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen.
In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken in ons en om ons heen.
In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die in 2013 is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal. Momenteel geeft hij losse workshops en lezingen en heeft hij een eigen coachingpraktijk.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als ‘2012 deskundige’.
In het afgelopen jaar is hij actief geworden bij allerlei nieuwe media (Vereniging Vrije Journalisten, Café Weltschmerz, Onafhankelijke Pers Nederland, De Andere Krant, enzovoort) en veel bezig geweest met het opzetten van lokale initiatieven tbv wat wordt genoemd ‘de parallelle samenleving’, ofwel ‘de nieuwe Aarde’.

Zijn motto is
“Hou het simpel”. Maar ook: “De enige werkelijke groei is die van bewustzijn”.

Deze lezing wordt georganiseerd door Infinite Source Creations

Programma
9.30 uur: Inloop
10.00 uur: Aanvang
13.00 uur: Lunch
17.00 uur: Borrel
17:30 uur: Sluiting

Aanmelden voor deze workshop kan door een mail te sturen naar fc_polet@hotmail.com onder vermelding van “Natuurwezens”. De kosten bedragen € 95,– per persoon inclusief koffie/thee en kleine versnaperingen, exclusief lunch. Je aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A)

Locatie:
Nieuwestraat 58
3291 AS Strijen

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.