Zaterdag 10 september 2022, “Mozes, de Egyptische Priester”, lezing door mr. Nancy Polet (Dongen)

Mozes
Bij haar studie naar de herkomst en betekenis van de Egyptische Leeuwengodin Sekhmet zag Nancy het beeld van Kha’m-uast voorbij komen in een docu over het British Museum terwijl ze keek naar beelden van Sekhmet in opslag.

Nancy las in een biografie over Dion Fortune, dat een beeld van Mozes een magnetische werking bleek te hebben op één van haar priesters, Hij kreeg ook contact met het beeld.
Toen Nancy het beeld ging zoeken in het British Museum, werd in alle toonaarden ontkend dat er een beeld van Mozes zou zijn. Maar Nancy hield vol en vond het toch in de Egyptian Hall. Dat was enkele jaren geleden.
Ook dit jaar stond bij het beeld alleen de naam Kha’m-uast en niet ‘Egyptische Priester”.

Wie was Mozes?
Mozes is de zoon van Ramses II. Rames II had 60 kinderen en maar 1 van een Hebreeuws meisje. Dit werd Mozes, zoon van Horus, die de Joden naar Israël leidde.
Mozes is op de Nijl gezet als offer voor Isis, maar werd geadopteerd door de oudste dochter van Mozes (Bintanta) en komt als kind van Bintanta en Ramses II op de troon met zijn echte moeder als handsmaid (dienstmaagd), die zogenaamd haar kind verloren had.

Het mysterie van Manna
Als Mozes Manna aan de Israëlieten gaf zei hij dat ze God zouden zien. Inderdaad zagen zij Jaweh verschijnen in een wolk. Uit veel later onderzoek bleek dat er ergot in het brood zat, een psycho-actieve schimmel die dezelfde chemicaliën bevat als de stof waar LSD van wordt gemaakt.

Nancy Polet
Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

Deze lezing wordt georganiseerd door Inifnite Source Creations

Programma
14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Lezing deel I
15.30 uur: Pauze
15.45 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
16.45 uur: Gelegenheid om Nancy Polet persoonlijk te ontmoeten
17.00 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing door een mail te sturen naar fc_polet@hotmail.com onder vermelding van “Mozes”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Een fantastische biologiscge supermarkt maakt deel uit van deze locatie. Henriëtte houdt speciaal voor ons deze winkel open na afloop van de lezing!
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 20092610.