Zaterdag 27 augustus 2022, “De Dromen van Igor”, door Igor Eeckhaut (Dongen)

Igor Eeckhaut (1979) is onder andere vertaler. Hij heeft Interculturele Communicatie gestudeerd alsmede Communicatie en medicinale kruiden. Sinds zijn jeugd is hij gefacineerd door de mysteriën van het leven. Al op jonge leeftijd had hij voorspellende dromen alsmede telepatische en helderziende gaven. Ook was hij gefacineerd door de natuur en buitenaards leven. Tijdens zijn studie ontdekte Igor de kunst van het ecstatisch dansen en de wereld van de psychedelica. Dat stelde hem in staat om diepgaande kennis te verwerven over realiteit en taal. Na zijn studie begon hij te reizen en tijdens zijn eerste grote reis naar Mexico en Guatemale kreeg hij een intense shamanistische inwijding van de Quiché-Maya in Palenque. Daarbij ontdekt hij de geheimen van de Galactische oplijning van ons zonnestelsel. Om zijn inzichten met de mensheid te delen schrijft hij zijn eerste boek ‘Talen van de Dageraad’ en organiseert meerdere shamanistische festivals en conferenties in België tussen 2007 en 2013.

De Dromen van Igor
Dit bizarre verhaal begint in de avond van 28 Juli 2010 in Alton Barnes, waar Igor en een vriend een ontmoeting hebben met drie plasma bollen die vlak voor hun ogen veranderen in mensachtige figuren. Eerder die avond hadden zij een lezing bezocht van Andrew Collins in de Coronation Hall in Alton Barnes. Ik (Roeland Beljon) was daar ook bij al hebben wij elkaar pas 12 jaar later leren kennen.
Wat eerst een hallucinatie leek, zou al snel heel tastbaar worden in het dagelijks leven. Igor zal vertellen over de achtbaan die zijn leven sinds die dag is en welke rol graancirkels daarin spelen.
Meer info: https://www.hallu-cygns.com/who 

Programma
14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Lezing deel I
15.30 uur: Pauze
15.45 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
16.45 uur: Gelegenheid om Igor Eeckhaut persoonlijk te ontmoeten
17.00 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Igor Eeckhaur”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Een fantastische biologiscge supermarkt maakt deel uit van deze locatie. Henriëtte houdt speciaal voor ons deze winkel open na afloop van de lezing!
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.