Zaterdag 22 juli 2023, “Het kleurboek van Hollywood” lezing door Isabelle Duchene (Dongen)

Het kleurboek van Hollywood, hoe de media, kerk en filmindustrie tot op vandaag het spiritueel bewustworden beïnvloedt. En hoe hiervan los te komen.

Constant zijn we omringd door allerlei invloeden van buitenaf. Hoe komt dit? Op welke manier bepalen Hollywood, de kerk, media en filmindustrie jouw spirituele bewustwording? Waarom zien marsmannetjes groen, welk beeld archief hebben we de laatste 500 jaar meegedragen en wat is de beïnvloeding door hypes, tv, film en godsdienst? Belangrijker, hoe rekenen we daarmee af zodat we op een gezonde manier mensen kunnen helpen in hun bewustwording zonder weer in die oude val te stappen. We gaan op onderzoek uit.

Isabelle Duchene
Belgisch Medium Isabelle Duchene (50) bekend van het spirituele magazine paravisie woont in Antwerpen. Ze is met een spirituele gave geboren. Sinds de leeftijd van 8 jaar zag Isabelle dingen op voorhand en nam ze mensen waar die anderen niet konden zien. In 1988 is ze begonnen met privé consulten voor vrienden en bekenden en naast haar school kwamen mensen naar haar toe. Bij elk feest, en op school wilde iedereen weten wat ze zag. Haar tante nam haar mee naar beurzen vanaf haar 12de en stilaan wist ze dat dit haar toekomst was, mensen helpen. Vergeet nooit vanwaar je komt zegt Isabelle altijd. We zijn allemaal gelijk. Naast mental en trance medium is zij is ook energetische hulpverleenster en paranormaal mental coach. Ze heeft sinds 1997 een praktijk in Antwerpen en ze reist heel de wereld door om mensen te helpen. Isabelle is recht door zee, en zegt wat ze waarneemt omdat men recht heeft op de waarheid en niks anders. Om zoveel mogelijk ervaring op te doen op de arbeidsmarkt heeft Isabelle eerst jaren in de dienstensector en in fabrieken gewerkt. Daardoor weet ze goed hoe het is om elke dag hard te werken. Mensen helpen heeft Isabelle al heel haar leven gedaan sinds ze klein was. Ze staat altijd klaar om iets te doen voor een ander. Dienstbaarheid is door haar oma erin gepompt. In haar praktijk doe ze verschillende dingen, naast het advies bij levensvragen, kan men altijd rekenen op een goede ondersteunde babbel en doet Isabelle ook aan coaching op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld rouwverwerking in combinatie met mediumschap om mensen bewust te maken dat de dood niet het einde betekent voor een mens. Dierbaren leven tenslotte verder in een andere dimensie. Isabelle levert bewijs voor het voorrtleven van ons bewustzijn na de fysieke dood van het lichaam. Haar hulp is geen vervanging voor medische zorg en Isabelle werkt zo nodig altijd samen met een arts of psycholoog.

Isabelle is voor een no nonsense aanpak. Ze is zeer spiritueel maar staat met de beide voeten op de grond. Aan de vruchten erkent men de boom zegt ze altijd. Isabelle volgt nog steeds bijscholing in het buitenland en via de spirituele wereld want het leren stopt nooit. Ze ziet ernaar uit je te ontmoeten in de nabije toekomst.

Programma
14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Programma deel I
15.30 uur: Pauze
16.00 uur: Programma deel II 
17.00 uur: Gelegenheid om Isabelle Duchene persoonlijk te ontmoeten
17.30 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Hollywood”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL70 ABNA 0505774372 t.n.v. R.J. Beljon.

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
De zaal is voorzien van airdonditioning waardoor het klimaat altijd aangenaam is!
Een fantastische biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.