Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 8e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 8e groepsmeditatie op zaterdag 18 december 2021.
Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het gezamenlijk keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

Huidige situatie 

In Nederland zijn de maatregelen zojuist weer verlengd tot 14 januari 2022. Vanwege de “dreiging” van de omicron (moronic) variant, gaan de basisscholen een week eerder dicht voor de kerstvakantie. Winkels en restaurants moeten om 5 uur ’s middags dicht. De basisregels adviseren mensen boven de 70 om zoveel mogelijk hun contacten te beperken!
In de hele wereld worden regeringen nerveus van de nieuwe variant. Anderzijds worden strenge volgers van de regels covid-moe.

    

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Sommige deelnemers zijn heel blij met het symbool van de Levensbloem met het Peace-teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
 • Sommige deelnemers ervaren de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 
 • Bij sommige deelnemers die de meditaties op een eigen moment hebben uitgevoerd, komen deze toch als zeer krachtig over.

Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten

Dion: “Omdat we nu zo nauw in contact komen met de groepsgeest van het ras, zijn we steeds kwetsbaarder voor de golfbewegingen daarvan; maar omdat we samenwerken met de Elder Brethern (Oudere Wijze Broeders), hebben we het recht om hen om hulp en advies te vragen als we dat nodig denken te hebben. Ik zou al onze vrienden en allen die met ons werken willen oproepen om van deze gelegenheid gebruik te maken en zich te verbinden met de Meesters, want de sluier is niet vaak zo dun als op dit moment.
We staan volledig in ons recht om hulp en bescherming te vragen bij elke vorm van moeilijkheden of druk waaraan we bloot worden gesteld, door onze medewerking aan het werk van de Meesters. Deze hulp komt altijd direct als hij wordt opgeroepen. Zelfs als we mediamiek onvoldoende ontwikkeld zijn om het antwoord te horen, zullen we een uitzonderlijk gevoel van vrede en assistentie voelen door dit contact”.


De opdracht van de 8e meditatie

De opdracht van deze week is: “Maak contact met een Meester teneinde onze eigen situatie te stabiliseren”. 


Instructies 8e meditatie, zaterdag 18 december 2021, van 20.00 tot 20.15 uur

De instructies zijn gewijzigd.


Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windgongen en meerdere Tibetaanse bellen), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten als een Egyptisch beeld met je voeten en knieën los naast elkaar. Leg je handen plat op je dijen. Adem rustig in en uit. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “Maak contact met een Meester teneinde onze eigen situatie te stabiliseren”.  Gebruik het symbool van de Levensboem met het Peace-teken erin.

 

Stap 3: Stel je de 4e Meester van Wijsheid of archetype voor. De 4e meester van de groene straal (het 4e of hart-chakra) is Meester Jezus. Groen is de meest neutrale kleur van het zichtbare spectrum. Hij bevat de warmte van geel en de koelheid van blauw. Het is de kleur die evenwicht brengt, de zenuwen kalmeert en fungeert als een tonic als we ons mat, vermoeid of depressief voelen. De natuur geeft haar genezende kracht via deze kleur. Groen geneest en heeft vooral op de ogen een verzachtende werking. Het element is lucht en het zintuig is voelen.

 

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor hun behoeften of heling. 

 

Stap 5: Open je geest als kanaal voor het werk van Meester Jezus.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 


Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 


Volgende meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.


Workshop over Sekhmet in december
 

Bij voldoende belangstelling wordt de workshop “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Workshop door mr. Nancy Polet begin 2022 herhaald (Live in Dongen)

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

Hartelijke groeten,

 

Nancy Polet