Dringende Oproep van mr. Nancy Polet tot Actie, 23e Bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 23e GroepsMeditatie op zaterdag 2 april 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een GroepsMeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende Meditatie per email verzonden. 

 

Huidige situatie 

In Nederland is de vrijheidsstrijder Willem Engel donderdag jl. vrijgelaten in afwachting van zijn rechtzaak in juli. Eén van de voorwaarden voor zijn vrijlating is dat hij geen berichten meer op social media mag plaatsen.
Volgens “De Andere Krant” zijn de meeste, zo niet alle maatregelen om het volk tegen covid te beschermen alleen maar een gedragsexperiment. Deze conclusie werd getrokken nadat een grote hoeveelheid interne berichten (vrijgekomen n.a.v. een w.o.b. verzoek) werd bestudeerd.  
Dezelfde krant waarschuwt voor het verdwijnen van de Trias Politica. Dat betekent dat rechters steeds minder onafhankelijk zijn en steeds meer uitspraak doen in voordeel van de overheid. Voorbeelden daarvan zijn de veroordelingen van burgerrechten-activisten zoals Julian Assange.

 

 

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de Meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de Meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de Meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de Meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de Meditatie te doen. De groep deelnemers aan de Meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers melden dat ze de Meditaties inspirerend en verbindend vinden.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Andere deelnemers zijn heel blij met het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin. Het staat voor de basis van het Leven op Aarde.
 • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren Mediteren.
 • Eén van de deelnemers wees erop dat er nog een reden is om je tong tegen je gehemelte te rollen tijdens een meditatie. Zoals we later uitgelegd zouden hebben, raakt je tong dan de plek in de mond waar die je Pijnappelklier stimuleert. En dat is heel belangrijk voor spirituele groei omdat de Pijnappelklier ons in staat stelt te zien voorbij het gezichtsvermogen.

Het onderwerp van de 23e Meditatie

De opdracht van deze week is: “Mogen de Meesters de Toegewijde Deelnemers en hun Sacred Space Zegenen en Beschermen”. 

 

Dion, aangepast door Nancy:
De omstandigheden waren zodanig dat de Innerlijke en Uiterlijke Wereld leken samen te smelten, en het was mogelijk om de Onzichtbare Helpers te zien werken als ontelbare schemerige entiteiten. Er waren ook entiteiten van een veel Hoger en meer Intellectueel Niveau die de lijnen van Kracht strak gespannen hielden. Over alles heen stond een glimmende stolp van Bescherming die bewaakt werd door de grote Meesters. Dat hoort bij de dingen die we gevisualiseerd en gebouwd hebben in de astrale wereld. Toen dat beproefd werd, was het mooi te zien hoe daadkrachtig en tastbaar ze waren. Dit is de tweede keer dat dit gebeurd is in onze nabijheid. Dat er sterke Krachten aan het werk zijn kun je nauwelijks ontkennen.
Onze vrienden kunnen helpen met ons Beschermende Werk door hen regelmatig aan te roepen. Maar als we ons leven hebben gewijd aan het dienen van de Meesters, dan zijn we gerechtigd om de Kracht aan te roepen die ons beschermt, terwijl we ons Werk doen, net zoals een militair hoofdkwartier verdedigd wordt. We moeten omstandigheden hebben waarin we ons Werk efficiënt kunnen doen, en het is deel van dat Werk dat we onze eigen verdediging bouwen.
Laat daarom onze vrienden en hun vrienden de bescherming aanroepen van de Toegewijde Deelnemers en hun Sacred Spaces in naam van de Meesters. Door het inroepen van de hulp van de Groten, maken we contact met hen en openen kanalen waardoor hun Kracht zich kan manifesteren in de Fysieke Wereld.
Inderdaad, op het moment dat we goed konden zien tijdens de aanvallen, werd ons getoond dat er grote behoefte was om zulke kanalen te openen en dat we doortastend deze contacten moeten leggen en aanroepen. We hoeven niet bedeesd en omzichtig te doen. Met dit Grote Symbool hebben we al deze maanden gewerkt en we moeten er steeds meer gebruik van gaan maken.
De afgelopen periode hebben we gezien dat we Werken voor twee doelen, het moreel van het Collectief en de Nieuwe Wereld zodra de Vrede is weergekeerd. Nu de beproeving is gekomen, heeft het moreel van het Collectief zich onomstotelijk bewezen en het idee van Regeneratie en Reconstructie wordt alom besproken. Een nieuwe fase in ons Werk staat op het punt te beginnen en zal duidelijk worden in de komende weken.

Nancy over het onderwerp
Tijdens de Mars voor Vrijheid vorige week in Amsterdam ben ik gevallen en heb mijn rechterknie flink bezeerd. Mijn hele lichaam was gespannen en in shock door de klap. De val leek het gevolg van een gat in het gras op het Museumplein, maar de spanning en shock in mijn lichaam bleef onverwacht lang hangen. Bovendien leek het wel alsof ik omver werd geduwd terwijl ik probeerde weer in evenwicht te komen. Ik verzwikte die dag nog twee keer mijn rechter enkel. Als dat een poging was om me tegen te houden voor de Vrede te Marcheren, dan is dat mislukt want ik ben Gezegend en wordt Beschermd door de Meesters, met name door Sekhmet, de Strijder. Ik miste bijvoorbeeld net het politiegeweld aan het einde van de Mars dat werd veroorzaakt door een groep van ongeveer 50 mensen die weigerden de voorgeschreven route te volgen.

Instructies 23e meditatie, zaterdag 2 april 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

De Instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, meerdere Tibetaanse bellen en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor Iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een paar kaarsen aan en wat goede wierook. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “Mogen de Meesters de Toegewijde Deelnemers en hun Sacred Space Zegenen en Beschermen”. Gebruik het Symbool van de Levensbloem met het Peace-Teken erin.

 

Stap 3:
Zorg dat je rug recht is;
Doe je kin iets naar beneden;
Rol je tong op tegen je gehemelte;
Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
Concentreer je eerst op de fontanel, het 7e of kruinchakra, denk met liefde aan Krishna (Krishna wordt beschouwd als de meest Volledige Incarnatie van Vishnu, de hoogste in de Goddelijke Hiërarchie);
Concentreer je op de voorzijde van alle chakra’s van boven naar beneden. Denk daarbij met liefde aan de bijbehorende meesters (zie de vorige Meditatie).
Concentreer je vervolgens op de achterzijde van alle chakra’s van stuitchakra tot fontanel. Denk daarbij weer met liefde aan de bijbehorende meesters.

Haal diep adem door de mond en hou de adem vast met je handen op de knieën. Of neem de Lotushouding aan en strek je armen voor je uit, waarbij je je handen plat op de grond legt. Adem uit door de mond en adem vervolgens normaal verder.
Na verloop van tijd naar rechts buigen, rechteroor op de rechterknie, concentreren op de linkerhersenhelft. Langzaam weer naar het midden terugkomen.
Dan langzaam naar links buigen, linkeroor naar de linkerknie, concentreren op de rechterhersenhelft. Na verloop van tijd diep inademen en overeind komen. Dan weer normaal ademen.

Sluit met je linker wijsvinger je linkeroor af en concentreer je op het Innerlijke Aum.
Naar verloop van tijd haal je je vinger weer weg en sluit je je rechteroor af met je rechter wijsvinger en concentreer weer op het Innerlijke Aum.

Tenslotte sluit je beide oren af op dezelfde manier en concentreer nog één keer op het Innelijke Aum.

 

Ga nu ontspannen zitten, liggen of staan. Vergeet niet je wekbrauwen op te trekken en je tong opgerold tegen je gehemelte te houden. Achtereenvolgens concentreer je je nu op de fontanel, het voorhoofd, de ogen, neus, oren, lippen, tanden, tong, kin, keel, navel, onderbuik, genitaliën, dijen, benen en voeten.

 

Je beoefent nu voor de 9e keer de basis van Kriya Yoga. De Kriya Yoga die Paramahansa Yogananda inaar het Westen heeft gebracht. Nu Paramahansa Yogananda zijn lichaam heeft verlaten, verspreidt Prajanananda Yogananda deze verder over de wereld.

Het oprollen van de tong tegen het gehemelte terwijl je door je mond in en uitademt, heeft vele voordelen. Het zuivert de mond en het voedsel en is goed voor de spijsvertering. Het is de drank van de Yogi’s; zo verkrijg je meer en ander speeksel. Hierdoor krijg je na verloop van tijd meer controle over wat je eet en zegt. Je praat hierdoor ook minder, waardoor je je meer bewust wordt van je emoties. Tenslotte heb je het ook minder warm of koud; het oprollen van je tong houdt het lichaam koel. Bovendien stimuleer je zo je pijnappelklier.

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het Collectief, zonder onderscheid tussen Vriend of vijand. Laat het Goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het Collectief. 

 

Stap 5: Open je geest voor de Zegening en Bescherming van de Meesters.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “Mogen de Meesters de Toegewijde Deelnemers en hun Sacred Space Zegenen en Beschermen”.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaarsen uit en laat de wierook uitbranden. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de Instructies van de Meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng Spirituele Kracht naar voren en laat deze Haar eigen werk doen. 

 

Volgende Meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de Boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de Meditaties niet via Zoom of Facebook Live. We verspreiden deze Boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de Meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het Leven en de Magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” with introduction and commentary by Gareth Knight is te koop via Amazon.

 

 • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond de Egyptische Godin Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke Groeten,

 

Nancy Polet