Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 14e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 14e groepsmeditatie op zaterdag 29 januari 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

 

Huidige situatie 
In Nederland zijn de beperkingen sinds woensdag weer wat verminderd. Winkels, restaurants, theaters etc. mogen open tot 22.00 uur. Behalve in winkels moet nagenoeg overal het corona-toegangsbewijs worden gecontroleerd, terwijl dat grondwettelijk verboden is en als uitsluiting/discriminatie kan worden beschouwd.
In Engeland zijn sinds 26 januari de meeste restricties opgeheven inclusief het corona-paspoort.

De Nederlandse krant ‘Binnenlansche en Bataafse Courant’ heeft op 24 januari jl bericht dat er een zaak is aangemeld en geaccepteerd bij het Internationale Hof voor de Rechten van de Mens in Den Haag door de Duitse advocaat Reiner Fuellmich (en zijn team van ruim 1000 specialisten), op grond van misdaden tegen de mensheid. Dit zogenaamde Neurenberg 2 proces, is een zaak tegen de World Health Organization en het World Economic Forum. Volgens een vertegenwoordiger van het Internationale Hof voor de Rechten van de Mens is er nog geen datum voor de zitting gepland.   

    

Veel gestelde vragen

·       Moet ik mij aanmelden?
Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.

·       Wat als je verhinderd bent?
Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de meditatie dan op een moment dat het je schikt.

·       Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?
Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

Ervaringen

  • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.
  • Sommige deelnemers melden dat ze de meditaties inspirerend en verbindend vinden.
  • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
  • Andere deelnemers zijn heel blij met het symbool van de Levensbloem met het Peace-teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
  • Sommige deelnemers ervaren de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 
  • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren mediteren.

 

Nancy over het leven en de spirituele magie van Dion Fortune, deel 6

De Glastonbury jaren
Dion voelde zich erg aangetrokken tot Glastonbury en ging er regelmatig naartoe. Ze voelde dat Glastonbury ooit een kolonie was geweest van het verloren Atlantis. Ze beschouwde Glastonbury als de heiligste plaats ter wereld en wist dat het sterk was in elementaire krachten. Hier begon ze haar trance mediumschap in 1921 onder leiding van Maiya Tranchell-Hayes.
In trance leerde Dion over de duizenden jaren van traditie die Glastonbury rijk is. Van het Atlantische, via het heidense tot het christelijke geloof, waar aanbidding van de Zon werd ingewisseld voor aanbidding van de Zoon. Jaren later zou ze het boek ‘Glastonbury, Avalon of the heart’schrijvenwaarin ze haar voortdurende liefde voor Glastonbury beschrijft. In Glastonbury verbleef ze vaak bij Alice Buckton, de eigenares van de Chalice Well, onderaan de Tor. Hier ontmoette ze Charles T. Loveday die de rest van haar leven haar secretaris en beschermer zou zijn.
Loveday bemachtigde in 1924 een stuk land onderaan de Tor aan Well House Lane, tegenover Chalice Well. Dit was slechts een overwoekerde appelgaard die niet veel geld waard was. Vervolgens kocht hij een oude legerbarak, die ze ombouwden tot een logement en ze noemden de plek ‘Chalice Orchard’.
Hier kon Dion pas echt beginnen met haar Genootschap. ‘Chalice Orchard’ werd het middelpunt van het Innerlijke werk. Op deze plek kwam veel esoterisch werk voorbij vanwege Dion’s ontwikkelende mediumschap. In de zomer was ‘Chalice Orchard’ open als gastenverblijf en spiritueel centrum.
Imiddels is ‘Chalice Orchard’ verbouwd tot Bed and Breakfast. De naam is veranderd in ‘Berachach’ wat ‘Plaats van Speciale Spirituele Zegening betekent’. 
(wordt vervolgd)

 

Het onderwerp van de 14e meditatie

De opdracht van deze week is: “De Onzichtbare Kracht waar we mee werken”. 

 

Nancy over het onderwerp: “De Onzichtbare Kracht geeft ons vele signalen vanuit de Kosmos om ons duidelijk te maken dat de Kracht en diens steun bij ons zijn. Hoewel onzichtbaar voor de meeste mensen, voor hen die WETEN is deze Kracht onwrikbaar, echt en voelbaar”.

 

Instructies 14e meditatie, zaterdag 29 januari 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

De instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windgongen en meerdere Tibetaanse bellen), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) en leg je handen op je knieën. 

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “De Onzichtbare Kracht waar we mee werken”. Gebruik het symbool van de Levensboem met het Peace-teken erin.Stap 3:
Zorg dat je rug recht is;
Doe je kin iets naar beneden;
Rol je tong op tegen je gehemelte;
Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
Concentreer je op de Meester van de rode Straal (het 1e of stuitchakra; Sekhmet, de Egyptische Leewengodin;
Concentreer je op de Meester van de oranje Straal (het 2e of sacraalchakra); Maria Magdalena;
Concentreer je dan op de Meester van de gele Straal (het 3e chakra of de zonnevlecht); Aartsengel Uriël;
Concentreer je vervolgens op de Meester van de groene Straal (het 4e of hartchakra); Meester Jezus;
Concentreer je dan op de Meester van de turquoise Straal (het 5e of keelchakra); Aartsengel Gabriël;
Concentreer je op de Meester van de indigo Straal (het 6e chakra of het derde oog of voorhoofdschakra); Moeder Maria;
Concentreer je tenslotte op de Meester van de paarse of violette Straal (het 7e of kruinchakra); Mahavatar Babaji, de onsterfelijke Yogi-Christus/Boedda. 

  

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het collectief. 

 

Stap 5: Open je geest als kanaal voor de Onzichtbare Kracht.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “De Onzichtbare Kracht waar we mee werken”.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 

 

Volgende meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

 

 

  • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke groeten,

 

 

Nancy Polet