Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 15e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 15e groepsmeditatie op zaterdag 5 februari 2022.

Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

Huidige situatie 

In Nederland zijn al meer dan 52.000 kinderen onder de 12 gevaccineerd. Momenteel worden kinderen tussen 4 en 12 jaar opgeroepen voor de vaccinatie. Ze krijgen een lichtere dosis dan volwassenen. Het protest tegen de covid-restricties wordt met de dag heviger. De eerstvolgende mars is op zondag 6 februari in Rotterdam.
Intussen is er nog geen zittingsdatum vastgesteld door het Internationale Hof voor de Rechten van de Mens. Er wordt gezocht naar rechters uit verschillende landen voor het proces.
In Canada is het ‘Freedom Convoy’ van truckers al ruim een week gaande met meer dan 500.000 deelnemers. In andere landen ontstaan vergelijkbare initiatieven maar dan op kleinere schaal. In Oostenrijk zal vaccinatie verplicht worden vanaf 17 jaar, zodra de wet door het parlement is goedgekeurd. In Denemarken daarentegen zijn alle beperkingen opgeheven.

 

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers melden dat ze de meditaties inspirerend en verbindend vinden.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Andere deelnemers zijn heel blij met het symbool van de Levensbloem met het Peace-teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
 • Sommige deelnemers ervaren de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 
 • We krijgen berichten van deelnemers die wekelijks met de hele familie meedoen en aan de hand van de instructies kinderen leren mediteren.

 

Nancy over het leven en de spirituele magie van Dion Fortune, deel 7

Trance en Secret Chiefs
Bij het soort trance dat Dion toepaste verloor ze haar bewustzijn volledig, terwijl de groep in ‘Chalice Orchard’ (zie foto) om haar heen haar verzorgde. Ze ging liggen, haalde een paar keer diep adem en concentreerde zich op abstracte symbolen. Zo konden gedachten haar niet onderbreken en uiteindelijk stopte het denken helemaal. Ze kwam los van haar lichaam en reisde naar een innerlijke tempel waar hele hoge wezens voor haar zorgden. Vervolgens probeerde een Meester contact te maken met haar fysieke lichaam. Eerst kwamen er dan krakende geluiden door als begroeting. Zodra de groep reageerde ontstond er een kanaal voor communicatie. Tijdens deze communicatie waren er altijd wind en geluidsfenomenen en fysieke objecten gingen schuiven.
Toen Dion haar toekomstige boek ‘The Cosmic Doctrine’ channelde, werden de vlammen van de kaarsen bijna twee meter hoog. In dit geval werden de elementale krachten van de Tor gebruikt om een sterker signaal te krijgen. De informatie kwam van heel ver.
Tijdens een van haar trances maakten 3 verschillende meesters zich bekend, een Griek, een advocaat en een soldaat. Ze noemde hen haar Secret Chiefs, de lagere meesters, degenen die haar kennis brachten. Dion benadrukte dat deze wijzen van de  innerlijke wereld net als wij zijn, maar dan zonder lichaam. Ze hebben wijsheid verkregen, maar het zijn geen Goden of engelen. Wat zij zijn, kunnen wij worden. Door aan hen te denken, kan de leerling contact maken. Deze gedachten worden dan astrale gedachtenvormen en dat zijn dan de kanalen waar onzichtbare krachten doorheen werken. Zij zeiden: “Gebruik de methode van het visualiseren. Wat wij zijn, kunnen jullie je niet voorstellen. Maar jullie kunnen ons visualiseren op astraal niveau en wij kunnen contact maken met jullie fantasie. En ook al zijn de visualisaties niet helemaal juist, de resultaten zullen echt zijn.” 
(wordt vervolgd)

 

Het onderwerp van de 15e meditatie

De opdracht van deze week is: “De spirituele ervaringen van de Nieuwe Tijd die de Strijd echte kracht geven”. 

 

Nancy over het onderwerp: “Tijdens de 1e lezing van het nieuwe jaar, georganiseerd door Sky High Creations (Nancy Polet en Roeland Beljon), barstte het publiek in spontaan gezang uit. Hieruit blijkt de primaire kracht die leeft in de wakkere mens”.

 

 

Instructies 15e meditatie, zaterdag 5 februari 2022, van 20.00 tot 20.15 uur

De instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, een metalen windgong, meerdere messing bellen, een Tibetaanse bel en een set Chinese Chi Kogels), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten met je voeten en knieën los naast elkaar en je handen plat op je dijen, of in de lotushouding (kleermakerszit) met je handen op je knieën. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “De spirituele ervaringen van de Nieuwe Tijd die de Strijd echte kracht geven”. Gebruik het symbool van de Levensboem met het Peace-teken erin.

 

Stap 3:
Zorg dat je rug recht is;
Doe je kin iets naar beneden;
Rol je tong op tegen je gehemelte;
Sluit je ogen en trek je wenkbrauwen op;
Concentreer je op de fontanel, het 7e of kruinchakra. Richt je mentaal op Mahavatar Babaji, de onsterfelijke Yogi-Christus/Boedda;
Concentreer je op de voorzijde van het 6e chakra, het derde oog ofwel het centrum van de ziel. Richt je mentaal op Moeder Maria;
Concenteer je vervolgens op de voorzijde van het 5e of keelchakra. Richt je mentaal op Aartsengel Gabriël;
Concentreer je nu op de voorzijde van het 4e of hartchakra. Richt je mentaal op Meester Jezus;
Concentreer je nu op de voorzijde van het 3e chakra of de zonnevlecht. Richt je mentaal op Aartsengel Uriël;
Concentreer je op de voorzijde van het 2e of sacraalchakra. Richt je mentaal op Maria Magdalena.
Concentreer je tenslotte op het 1e of stuitchakra. Richt je mentaal op Sekhmet, de Egyptische Leewengodin.

  

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor de behoeften of heling van het collectief. 

 

Stap 5: Open je geest voor de spirituele ervaringen.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie: “De spirituele ervaringen van de Nieuwe Tijd die de Strijd echte kracht geven”.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 

 

Volgende meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

 

 

 • Zaterdag 21 mei 2022 “Nieuwe ontdekkingen rond Sekhmet”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen, meer info volgt)

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

 

Hartelijke groeten,

 

 

Nancy Polet