Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 9e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 9e groepsmeditatie op zaterdag 25 december 2021.

Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

Huidige situatie 

In Nederland is weer een harde lockdown afgekondigd tot 14 januari 2022. Daarom hebben we alle niet geplande activiteiten afgelast.

Huishoudens mogen slechts 2 bezoekers per dag ontvangen, behalve met Kerstmis en op Oudejaarsavond, dan zijn 4 gasten toegestaan. Intussen is er een wereldwijde angstcampagne gestart, ondanks dat het nog totaal onduidelijk is wat de effecten van de nieuwe omicron (moronic) variant zullen zijn. Volgens CNN wordt in Oostenrijk de vaccinatieplicht binnenkort ingevoerd, maar volgens de Engelse minister van Volksgezondheid gaat dat in Engeland nooit gebeuren. Verder heeft premier Johnson van Engeland gezegd dat er geen extra covid-maatregelen worden ingevoerd vóór Kerstmis, maar daarna vrijwel zeker wel.

       

Veel gestelde vragen

·       Moet ik mij aanmelden?Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.

·       Wat als je verhinderd bent?Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de meditatie dan op een moment dat het je schikt.

·       Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

  • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.
  • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
  • Sommige deelnemers zijn heel blij met het symbool van de Levensbloem met het Peace-teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
  • Sommige deelnemers ervaren de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 
  • Bij sommige deelnemers die de meditaties op een eigen moment hebben uitgevoerd, komen deze toch als zeer krachtig over.

Nancy over het leven en de spirituele magie van Dion Fortune, deel 1

Dion Dortune (1890-1946) was bijzonder veelzijdig; ze was occultist, magiër, flosoof, psycholoog, trance medium, priesteres en schrijfster. Ze wordt gezien als een van de meest inzichtrijke en belangrijkste vertegenwoordigers van het 20e eeuwse esoterische gedachtegoed.

Dion Fortune heeft haar leven gewijd aan het doen opleven van de Westerste Mysterie Traditie. Haar lijfspreuk was “I desire to know in order to serve” (Ik wens te weten teneinde te kunnen dienen). Volgens Dion is magie de kunst om veranderingen te bewerkstelligen in het bewustzijn, in overeenstemming met de wil. De spirituele magie die zij en haar priesters beoefenden, kwam ten goede aan de gehele mensheid. Dion Fortune is een pseudoniem dat ze aannam voor haar occulte geschriften, het betekent “God, niet geluk”.

De jonge Violet en haar schooltijdDion Fortune werd geboren als Violet Mary Firth op 6 december 1890 in Wales (UK). Haar vader was advocaat en haar moeder een Christian Science Healer. Violet’s moeder dacht dat haar dochter een changeling was en dat bij de geboorte haar ziel was gewisseld.Op 4-jarige leeftijd kreeg Violet visioenen en herinneringen aan het oude Atlantis. Ze geloofe dat ze een tempel-priesters was geweest in een vorig leven. Violet was een slim en intelligent kind dat op haar 13e al poëzie schreef. Ze was ook heel fantasierijk en hypergevoelig. Violet was vastberaden om het zelf te maken, dus toen ze 20 was ging ze naar Studley College in Warwickshire om tuinman te worden. De conrector van de school was dr. Lilian Hamilton die veel occulte kennis had en ook kon hypnotiseren. Deze conrector probeerde de reputaties van andere personeelsleden te ruïneren en beroofde studenten van hun geld. Violet besloot weg te gaan, maar de conrector vertelde haar dat ze alleen weg mocht als ze toe zou geven dat ze geen zelfvertrouwen had en incompetent was. De conrector herhaalde deze opmerkingen urenlang, waarna Violet een zenuwinzinking kreeg.  (wordt vervolgd)

De opdracht van de 8e meditatie

De opdracht van deze week is: “Het ritme en evenwicht van 2 tegengestelden, toegepast op de overheid”. 

Nancy over het onderwerp: “Er is momenteel sprake van een tweedeling in de samenleving, ingegeven door de overheid. Dit heeft onbegrip en onrust tot gevolg. Het verdeel en heers-principe is van toepassing.”

Instructies 9e meditatie, zaterdag 25 december 2021, van 20.00 tot 20.15 uur

De instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windgongen en meerdere Tibetaanse bellen), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten als een Egyptisch beeld met je voeten en knieën los naast elkaar. Leg je handen plat op je dijen. Adem rustig in en uit. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “Het ritme en evenwicht van 2 tegengestelden, toegepast op de overheid”.  Gebruik het symbool van de Levensboem met het Peace-teken erin.

Stap 3: Stel je de 5e Meester van Wijsheid of archetype voor. De 5e meester van de turquoise straal (het 5e of keel-chakra) is aartsengel Gabriël. Turquoise is de kleur van creativiteit, zelfexpressie, communicatie, waarheid en wilskracht. Het suggereert de schoonheid van de lucht en de universele geest. Het element is ether en het zintuig is horen.Volgens sommige bronnen, heeft een hogepriester in de functie van aartsengel Gabriël, Moeder Maria bevrucht, wat ertoe heeft geleid dat Jezus op eerste Kerstdag werd geboren.

  

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor hun behoeften of heling. 

 

Stap 5: Open je geest als kanaal voor het werk van Aartsengel Gabriël.

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 

 

Volgende meditatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

 

Workshop over Sekhmet in december 

Bij voldoende belangstelling wordt de workshop “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Workshop door mr. Nancy Polet begin 2022 herhaald (Live in Dongen)

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

Hartelijke groeten,

Nancy Polet

Sky High Creations.