Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 7e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 7e groepsmeditatie op zaterdag 11 december 2021.

Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. Het doel is het gezamenlijk keren van de crisis. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 


Huidige situatie 
Werelwijd komen er steeds meer berichten naar buiten dat het niet slechts de ongevaccineerden zijn die in de ziekenhuizen en op de IC’s liggen. Vaak is het omgekeerde het geval. Toch wordt men in Nederland opgeroepen een 3e prik te gaan halen.

     


Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de meditatie dan op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.
 • Sommige deelnemers zijn heel blij met het symbool van de levensbloem met het peace-teken erin. Het staat voor de basis van het leven op aarde.
 • Deze week ontvingen wij bericht van een deelneemster die na elke meditatie nog ongeveer 1,5 uur in een meditatieve staat blijft, voordat ze terugkeert naar haar normale staat van zijn. Ze vermoedt dat haar energie gedurende de 1,5 uur wordt gebruikt voor het Werk.
 • Sommige deelnemers vinden de teksten van Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten heel behulpzaam en geruststellend. 

Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten
Dion: “We zijn gericht op het mentale aspect van het Werk; Zij die tot ons komen in het licht zijn gericht op het spirituele aspect daarvan; geen van beide zou effectief zijn zonder het andere, maar samen kunnen we bijna letterlijk bergen verzeten.
We zijn niet zo dom of fantasierijk dat we beweren dat ons Werk als meditatiegroep het lot van landen kan beheersen, maar we beweren wel, en dat is niet zonder bewijs dat die bewering staaft, dat we delen in activiteiten die zeker hun invloed hebben op de toestand in de wereld. Zij die tot nu toe met ons hebben samengewerkt, kunnen niet anders dan concluderen dat er iets aan het werk is dat voorbij de menselijke geest gaat. Nu komt het moment waarop ons geloof wordt beproefd.
Het gevoel dat we geen geïsoleerde individuen zijn maar deel van een gedisciplineerd leger, geeft ons een gevoel van vertrouwen in de effectiviteit van wat we aan het doen zijn en dat is de helft van de strijd in het Innerlijke Werk. Deze week moeten we doordrongen raken van het werk dat wordt gedaan door hen die wij de Elder Brethern noemen; de Oudere Wijze Broeders, zij die tot ons komen in het licht, en waarmee we al, in verschillende gradaties, ervaring hebben gehad. Hun aanwezigheid zou steeds werkelijker en tastbaarder moeten worden voor ons.
Zij zijn inderdaad werkelijke persoonlijkheden en hun aanwezigheid is een feit. Ondanks het feit dat de vorm waarin we hen ervaren een plaatje in onze fantasie is, komt het overeen met de werkelijkheid en wordt het gebruikt om de psychische verbinding te leggen.
Het gebruik daarvan zal effectief blijken te zijn. Tegen hen die het nog niet hebben verwezenlijkt of het nog niet zo helder hebben als ze zouden willen, zou ik willen zeggen: Doe ‘alsof’ wat ik beweer al waar is; neem het als een werkende hypothese en geef het het voordeel van de twijfel, en je zult snel het ‘gevoel van verwezenlijking’ krijgen dat komt als zij van de Innerlijke Wereld contact met je opnemen.
Om te beginnen is het ons geloof dat hen in staat stelt contact met ons op te nemen, maar zodra het contact is gemaakt, wordt het geloof sterker met de zekerheid van de ervaring.


De opdracht van de 7e meditatie
De opdracht van deze week is: “Wees doordrongen van de vriendschap van de Elder Brethern, de Oudere Wijze Broeders” 


Instructies 7e meditatie, zaterdag 11 december 2021, van 20.00 tot 20.15 uur
De instructies zijn gewijzigd.


Openen Sacred Space
Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windgongen en meerdere Tibetaanse bellen), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten als een Egyptisch beeld met je voeten en knieën los naast elkaar. Leg je handen plat op je dijen. Adem rustig in en uit. Steun zo nodig je rug.

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: Wees doordrongen van de vriendschap van de Elder Brethern, de Oudere Wijze BroedersGebruik het symbool van de Levensboem met het Peace-teken erin.

Stap 3: Stel je de 3e Meester van Wijsheid of archetype voor. De 3e meester van de gele straal (het 3e chakra of de Zonnevlecht) is Aartsengel Uriël. Geel bevat meer licht dan elke andere kleur in het zichtbare spectrum. Het wordt geassocieerd met de zon en met goud. Het verhoogt de stemming en geeft moed en een gevoel van rust. Geel staat voor eigenwaarde, zelfrespect, vertrouwen, persoonlijke macht, keuzevrijheid en strijdbaarheid. Het element is vuur en het zintuig is het gezichtsvermogen.

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor hun behoeften of heling. 

Stap 5: Open je geest als kanaal voor het werk van Aartsengel Uriël.

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie.

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 


Sluiten Sacred Space
Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 


Volgende mediatie
Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.


Workshop over Sekhmet in december
 
Zaterdag 11 december 2021 “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Workshop door mr. Nancy Polet (Live in Dongen)

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!