Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 2e bericht

Sky High Creations logo


Oproep voor de 2e groepsmeditatie op zaterdag 6 november 2021.

Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie iedere zaterdagavond van 20.00 tot 20.15 uur. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 


Huidige situatie 
Afgelopen dinsdag (2 november 2021) zijn in Nederland nieuwe maatregelen afgekondigd. Zo moeten er weer mondkapjes worden gedragen en moet vanaf nu ook in sportscholen om een vaccinatiebewijs worden gevraagd. Het dreigement wordt gebruikt dat als men zich niet strikt aan de regels houdt, Sinterklaas en Kerst niet normaal gevierd zullen kunnen worden.
Ook in andere landen wordt de situatie grimmiger. In de staat Victoria in Australië worden demonstranten beschoten, mag je zonder vaccinatie niet werken (No Jab, No Job), geen boodschappen doen (No Shot, No Shop) en word je uitgesloten van basisvoorzieningen (bv bankrekening) tot 2023. Parlementsleden zonder prik hebben geen toegang tot het parlement en mogen niet stemmen. Covid-Marshalls helpen de bevolking elkaar aan te geven.
In de VS worden nu kinderen vanaf 5 jaar gevaccineerd.
De verdeling en polariteit in de maatschappij en in de wereld wordt hierdoor steeds verder aangewakkerd. Het verdeel en heers-principe tiert welig.

 

Veel gestelde vragen

·   Moet ik mij aanmelden?
Nee, je hoeft je niet aan te melden, gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.

·       Wat als je verhinderd bent?
Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe dan de meditatie op een moment dat het je schikt.

·       Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?
Dion Fortune adviseerde dat wel omdat daarmee de actie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 


Ervaringen

·       We merken dat de oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt zeer gewaardeerd. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen.

·       Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen voelen een hoge vibratie en anderen nemen waar dat het veld er rustiger van wordt.

·       In Almere startte precies om 20.15 uur een vuurwerk vanwege de viering van Diwali, hetgeen als bekrachtiging van de meditatie werd ervaren.

·       Bij onszelf was er gedurende de meditatie het vreugdevolle geluid van gillende kinderen te horen die Halloween vierden. Daardoor werd de sluier extra dun. Enkele dagen later ervoeren wij een prachtig geval van serendipiteit waarmee het effect van de meditatie werd bevestigd.


Dion Fortune over de werking van Magie en de Kosmische Wetten
Als wij ons voorstellen dat er al een wereld bestaat in vrede, zonder crisis en tweedeling, dan trekken wij dit beeld naar ons toe en wordt het leven ingeblazen. We doen dus alsof. Maar wij creëren onze wereld zelf, wij zijn onze eigen schepper, dus de Kosmische Wetten kunnen niet anders dan volgen. Fake it ‘till you make it!


De opdracht van de 2e meditatie
De opdracht van de meditatie is: “Kosmische Wetten zullen het altijd winnen van krachten die uit balans zijn; Er is daarom geen reden voor angst” en gebruik daarvoor het symbool van de flower of life met het peace teken.

 

Instructies voor de 2e meditatie, zaterdag 6 november 2021, van 20.00 tot 20.15 uur.
Stap 1, 2, 3 en 7 van de instructies zijn gewijzigd.

 

Openen Sacred Space
Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windchimes en meerdere Tibetaanse bellen) waarmee voor iedereen die meedoet Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten als een Egyptisch beeld met je voeten en knieën los naast elkaar. Leg je handen plat op je dijen. Adem rustig in en uit. Steun zo nodig je rug.

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat “Kosmische Wetten zullen het altijd winnen van krachten die uit balans zijn. Er is daarom geen reden voor angst”.

Stap 3: Als je doordrongen bent van het onderwerp van de meditatie stel je het symbool van de flower of life gecombineerd met het peace teken voor. Stel je het symbool voor, nu geplaatst in de kelder van een kasteel (een fictief of jouw favoriete kasteel). Vanuit de kelder een 1e wenteltrap naar een middeleeuwse bibliotheek. Een 2e wenteltrap leidt naar een kamer waar inwijdingen plaatsvinden. Een 3e wenteltrap leidt naar een uitkijktoren.

Stap 4: Richt je mentaal, in de naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor hun behoeften of heling. 

Stap 5: Denk aan jezelf als deel van de groepsziel van het menselijke ras. Roep de naam van “Het Al” aan en open je geest als een kanaal voor het werk van de Meesters van Wijsheid (of archetypen).

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie.

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

Sluiten Sacred Space
Nancy laat de 7 bellen opnieuw rinkelen waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen kunnen resultaten worden behaald. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht en laat deze haar eigen werk doen. 

Volgende mediatie
Iedere meditatie zal anders zijn, een ander doel dienen, maar de effecten zullen voelbaar worden. Iedere mail zal duidelijke instructies bevatten. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking.

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

Lezing over Sekhmet in december 
Zaterdag 11 december 2021 “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Lezing door mr. Nancy Polet (Live in Breda)

SAMEN ZIJN WIJ DEZE CRISIS AAN HET KEREN!

 

Met hartelijke groeten,

 

Nancy Polet