Wegens omstandigheden geannuleerd: “De ‘Coronation’ en de Esoterische Filosofie, Psychologie en Astrologie”, lezing door Eric Huysmans (Live in Oud-Beijerland)

Door onvoorziene omstandigheden hebben wij helaas deze lezing moeten annuleren.

In deze heftige, en voor spiritueel bewuste mensen vaak moeilijke, inwijdingstijd met de ‘Coronation’  is het zaak het hoofd koel te houden, het hart zacht en de intuïtie scherp. De Tijdloze Wijsheid kan ons daar zeer bij helpen. De daarin doorgegeven kennis, wijsheden en energieën voeden onze mind, ons hart en onze ziel.

De kern van de Tijdloze Wijsheid gaat over de esoterische werkelijkheid achter de exoterische wereld van de verschijnselen. Esoterie beschouwt de innerlijke wereld van de energieën achter en ín de externe, waarneembare vormen. Alleen in de innerlijke wereld zijn de betekenissen en oorzaken te vinden die de externe wereld van de waarneembare gevolgen voortbrengt. En juist in deze overgangstijd, waarin de mensheid in een staat van ontreddering verkeert, vaak zonder dat zelf nog goed door te hebben, is het van levensbelang dat we de werkelijke oorzaken van de malaise in de wereld om ons heen gaan zien. Hoe zouden we anders tot werkelijke oplossingen kunnen komen?

En wie kunnen ons daar beter over vertellen dan de Meesters van Wijsheid, onze Broeders en Zusters die ons vooraf zijn gegaan op onze lijdensweg van onwetendheid, onwil of onvermogen, en die een stuk verder zijn op het pad van Bewustzijnsontwikkeling dan wij? Zij, bij monde van Meester Djwhal Khul, voorzien ons van een enorme rijkdom aan kennis en inzichten waar wij nog maar een tipje van kunnen begrijpen. Maar laten we vooral beginnen met een poging hiertoe te doen. Dat is, zeker nu, van enorm belang om goed uit deze crisis te komen, en deze te benutten waar die voor bedoeld is: ons wakker maken in het besef dat wij een Ziel zijn, dat er Meesters zijn die ons (kunnen) leiden, en dat er een Hoger Plan is dat door hen bewaakt wordt.

In deze lezing zal Eric Huysmans ons meenemen in de eerste beginselen van de Esoterische Filosofie, – Psychologie en – Astrologie.  
De Esoterische Filosofie beschouwt de Grote Vragen en Antwoorden in de volle breedte.
De Esoterische Psychologie zoomt in op de Ziel, de ware psyche en de ware mens, aan de hand van de zeven stralen.
En de Esoterische Astrologie richt zich op de betekenis en invloed van de dierenriem-tekens, de planeten en de zeven stralen op de ontwikkeling van de Ziel; van de individuele ziel en van de ziel van de mensheid als geheel.

Deze drie wetenschappen reiken alle nodige handvatten aan om gelouterd uit deze crisis tevoorschijn te komen en de volgende stap te maken in de evolutie van ons bewustzijn: ontwaken in ons Ware Zelf van Licht, Liefde, Wijsheid en Kracht.

Naast overdracht en uitwisseling zullen we ons via enkele diepgaande meditaties verbinden met de krachten en energieën van de Meesters, de planeten en het thans heersende teken Schorpioen. Dit zal je hoofd verkoelen, je hart verzachten en je intuïtie aanscherpen, en daarmee een diepe impact hebben op de ontwikkeling van jouw -, en het totale menselijke bewustzijn!

Eric Huysmans (1959) heeft na twee academische studies 15 jaar gewerkt in commerciële en managementfuncties in het bedrijfsleven. Sinds 1999 legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en begeleidt hij mensen in zijn praktijk Sensability in Breda. Hiervoor zet hij, naast technieken als NLP, Ademflow, Mindfulness, Jassentechniek en de Oneness Deeksha, zijn studie naar de Tijdloze Wijsheid in. In 2019 heeft hij de College of Ageless Wisdom opgericht van waaruit hij lezingen, workshops en cursussen geeft. Daarnaast heeft hij vele artikelen en drie boeken geschreven, en is het vierde boek onderweg. Zie www.sensability.nl

MELD JE AAN!
Onze bijeenkomsten zijn besloten van aard. Daarom hoeven wij GEEN CORONACHECK te doen aan de deur. Voorwaarde is wel dat iedereen zich van tevoren aanmeldt en niet onaangekondigd aan de deur verschijnt. Het is dus zaak dat je voor vertrek per email of telefoon aanmeldt en de betaling in orde maakt. Bij voorbaat dank voor je begrip en medewerking.

Programma
14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: Lezing deel I
16.00 uur: pauze
16.30 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
17.30 uur: borrel en gelegenheid om Eric Huysmans persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Coronation”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

kapelle-03 5 x 10Locatie:
Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
Beneden Molendijk 35
3262 AA Oud-Beijerland
Klik hier voor de locatie

In de omgeving is ruime gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.