Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 3e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 3e groepsmeditatie op zaterdag 13 november 2021.
Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

Huidige situatie 
Sinds op dinsdag 2 november 2021 in Nederland nieuwe maatregelen zijn afgekondigd, zijn de lontjes wat korter en wordt er wat meer gevloekt. Niet gevaccineerden staan wat meer onder druk.
Wereldwijd vinden steeds kleine veranderingen plaats. De angstcampange gaat onveranderd voort. Zo wordt de polariteit steeds verder aangewakkerd.

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mij aanmelden?
  Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.
 • Wat als je verhinderd bent?
  Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe dan de meditatie op een moment dat het je schikt.
 • Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?
  Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de actie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

Ervaringen

 • We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen.
 • Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.

Dion Fortune over de werking van Magie en de Kosmische Wetten
Dion: Vorige week, tijdens de meditatie, beseften wij dat kosmische wetten ons ondersteunen. Toen we contact maakten met de Groepsziel van de mensheid voelden we dat het Grote Werk begon. Daarvoor hebben we slechts ons gereedschap voorbereid. We voelden voor het eerst de weerstand van de astrale krachten. Voor sommigen was het misschien een wat moeizame weg, maar iedereen is er goed doorgekomen.

De opdracht van de 3e meditatie
Deze week herhalen wij de opdracht van vorige week omdat daarmee de intentie wordt versterkt. De opdracht van de meditatie van deze week is: “Kosmische Wetten winnen het altijd van krachten die uit balans zijn; Er is daarom geen reden tot angst”. Gebruik daarbij het symbool van de flower of life met het peace teken erin.

Instructies 3e meditatie, zaterdag 13 november 2021, van 20.00 tot 20.15 uur
De instructies, ten opzichte van vorige week zijn ongewijzigd.

Openen Sacred Space
Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windgongen en meerdere Tibetaanse bellen), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten als een Egyptisch beeld met je voeten en knieën los naast elkaar. Leg je handen plat op je dijen. Adem rustig in en uit. Steun zo nodig je rug.

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat “Kosmische Wetten winnen altijd van krachten die uit balans zijn. Er is daarom geen reden tot angst”.

Stap 3: Als je doordrongen bent van het onderwerp van de meditatie, stel je het symbool van de flower of life gecombineerd met het peace teken voor. Stel je het symbool voor, nu geplaatst in de kelder van een kasteel (een fictief of jouw favoriete kasteel). Vanuit de kelder brengt een 1e wenteltrap je naar een middeleeuwse bibliotheek. Een 2e wenteltrap leid je een kamer binnen waar inwijdingen plaatsvinden. Een 3e wenteltrap laat je uitkijken vanaf een toren.

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor hun behoeften of heling. 

Stap 5: Denk aan jezelf als deel van de Groepsziel van het menselijke ras. Roep “Het Al” aan en open je geest als een kanaal voor het werk van de Meesters van Wijsheid (of archetypen).

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie.

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

Sluiten Sacred Space
Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 

Volgende mediatie
Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.
Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “groepsmeditatie”. 
Veel succes en dank voor je medewerking!

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

Lezing over Sekhmet in december 
Zaterdag 11 december 2021 “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Lezing door mr. Nancy Polet (Live in Breda)

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!

Met hartelijke groeten,

Nancy Polet