Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 4e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 4e groepsmeditatie op zaterdag 20 november 2021.

Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

 

Huidige situatie 

Op vrijdag 12 november 2021 zijn in Nederland de maatregelen weer aangescherpt. Horeca en winkels moeten eerder dicht. De 1,5 meter en de mondmaskers zijn weer terug. 

Wereldwijd vinden steeds kleine veranderingen plaats. De angstcampange gaat onveranderd voort. Zo wordt de polariteit steeds verder aangewakkerd.

Veel gestelde vragen

·       Moet ik mij aanmelden?
Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.

·       Wat als je verhinderd bent?
Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe dan de meditatie op een moment dat het je schikt.

·       Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?
Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

 

Ervaringen

·       We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.

·       Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.


Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten
Dion: “Tot nader order moet het verbeelden van het Rozenkruis en de Grot, maar ook de Meesters in het Licht dat op het Kruis schijnt, elke meditatie worden uitgevoerd. Bij de laatste meditatie namen wij 7 gestalten waar, gekleed in de symbolische kleuren van alle Stralen van het spectrum. Dit geeft aan dat we nu alle contacten gelegd hebben. Die vertegenwoordigen hen die telepatisch de boodschappen beginnen op te pikken die wij uitzenden. Het is te verwachten dat het aantal deelnemers dat aan onze meditatie meedoet snel zal groeien. We voelden niet opnieuw de stress en spanning van de week ervoor, maar in plaats daarvan een fantastisch gevoel van standvastigheid en vrede dat voortkomt uit kracht. Het werd duidelijk dat we de last niet zelf hoeven te dragen. We hoeven alleen maar op de juiste knop te drukken en het Universum doet de rest. Niets of niemand is totaal slecht en daarom is het niet te rechtvaardigen om iets of iemand uit te dagen met directe actie, maar alleen door een kanaal te openen waardoor spirituele krachten komen die het probleem kunnen oplossen.
Onze meditatie gaat om heling en daar mag geen haat uit voortkomen. We stellen ons een opgeleefd Duitsland voor, dat is opgestaan in kracht en grootsheid maar ook in goede wil en vrede.
De hele tijd dat we werken aan de goede afloop van de oorlog moeten we uitzien naar een gelukkige vrede van constructieve vriendschap. Hiermee zou iedere meditatie moeten eindigen.
Om dit te bereiken moeten we bereid zijn om onze individuele nationale belangen op te offeren voor het grote geheel. Daarbij moeten we ons bedenken dat wij beter in staat zijn om offers te brengen dan de zwakkeren. Maar we moeten ook bereid zijn om het zwaard van rechtvaardigheid te trekken als dat nodig is.”


De opdracht van de 4e meditatie

De opdracht van deze week is een herhaling van de opdracht van vorige week omdat daarmee de intentie wordt versterkt. Dus: “Kosmische Wetten winnen het altijd van krachten die uit balans zijn; Er is daarom geen reden tot angst”. Gebruik daarbij het symbool van de Flower of Life met het Peace-teken erin.

Instructies 4e meditatie, zaterdag 20 november 2021, van 20.00 tot 20.15 uur

De instructies zijn, ten opzichte van vorige week, ongewijzigd.

 

Openen Sacred Space

Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windgongen en meerdere Tibetaanse bellen), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

 

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten als een Egyptisch beeld met je voeten en knieën los naast elkaar. Leg je handen plat op je dijen. Adem rustig in en uit. Steun zo nodig je rug.

 

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat opnieuw “Kosmische Wetten winnen het altijd van krachten die uit balans zijn. Er is daarom geen reden tot angst”.


Stap 3: Als je doordrongen bent van het onderwerp van de meditatie, stel je het symbool van de Flower of Life gecombineerd met het Peace-teken voor. Stel je het symbool voor, geplaatst in de kelder van een kasteel (een fictief of jouw favoriete kasteel). Vanuit de kelder brengt een 1e wenteltrap je naar een middeleeuwse bibliotheek. Een 2e wenteltrap leid je een kamer binnen waar inwijdingen plaatsvinden. Een 3e wenteltrap laat je uitkijken vanaf een toren.

 

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor hun behoeften of heling. 

 

Stap 5: Denk aan jezelf als deel van de Groepsziel van het menselijke ras. Roep “Het Al” aan en open je geest als een kanaal voor het werk van de Meesters van Wijsheid (of archetypen).

 

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie.

 

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

 

Sluiten Sacred Space

Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

 

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 

 

Volgende mediatie

Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

 

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

 

Lezing over Sekhmet in december 

Zaterdag 11 december 2021 “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Lezing door mr. Nancy Polet

 

 

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!