DOOOZz geeft gratis City Disc (tegen stralingklachten) weg bij elke bestelling

13240114_1083122658377744_5106652614488673475_nDOOOZz viert in juni haar twee-jarig jubileum en geeft daarom bij elke bestelling een gratis City Disc weg ter waarde van 20,- euro. DOOOZz beschermt met sterke orgonvelden, met natuurlijke middelen geïnformeerd, tegen straling en wordt door klanten beter beoordeeld dan de veel duurdere FLOWW en andere kostbare oplossingen. In tegenstelling tot orgoniet van gezondheidschadelijke epoxiehars, zijn DOOOZz-producten als enige ter wereld gemaakt van natuurlijk materiaal, gebaseerd op Ayurvedische natuurkennis.
DOOOZz werd zeer snel een goed lopend bedrijf dankzij de DOOOZz Sleep Natural, een product dat mensen massaal weer laat slapen in een omgeving vol zendmasten en opgedrongen Wi-Fi. Veel mensen konden het ineens gifvrij af zonder slaappillen, wat aanleiding was het bedrijf vanuit farmacie-ondersteunende hoek aan te vallen. De testimonials van klanten en mond tot mond reclame bleken echter sterker en een solide fundering. Na de “Slaap-DOOOZz”, ontwikkelde uitvinder en oud-antistraling-activist Benjamin Adamah diverse andere DOOOZz-producten die vooral op stralingklachten zijn gericht, maar ook voor maag & darm of overgangsklachten en PMS zijn er bijvoorbeeld apart producte met tot dusver unaniem positieve reacties.
Tot en met 30 juni a.s. kunnen mensen met stralingklachten en een klein budget extra profiteren van de City Disc-actie. De City Disc is een kleine orgonschijf, die erg populair werd bij onderwijzers in Wi-Fi-scholen en mensen met Wi-Fi op de werkplek algemeen. Gebruikers rapporteren een sterke afname van druk in het hoofd, hoofdpijnen, vermoeidheid en daarnaast helpt de City Disc bij het tegengaan van de spinverstoring, de basis van alle stralingklachten.
Voor meer informatie over DOOOZz, zie www.dooozz.nl voor meer informatie en http://webshop.dooozz.nl/  voor de aanbieding-actie.