Zaterdag 8 oktober 2016, Janet Ossebaard: “Het oude Egypte en de Cirkelmakers”

Janet Ossebaard verwierf grote bekendheid door haar onderzoek naar graancirkels en haar boeken “Graancirkels, de meest betoverende ooit” en “Graancirkels, het bewijs”. Janet heeft sinds jaren haar leven geheel in het teken van graancirkels gezet. Ze vertelt daar zeer openhartig over in de dvd “Graancirkels, vingerafdrukken van de goden”.

Tijdens het schrijven van het hoofdstuk over het Oude Egypte van haar nieuwe boek “Graancirkels – UFO’s & ET’s”, reisde Janet Ossebaard twee keer af naar het land van de farao’s. Wat zij daar ontdekte ging haar stoutste verwachtingen te boven. Janet zegt nu keihard bewijs te kunnen laten zien van het feit dat de piramiden NIET door aardse slaven werden gebouwd maar door buitenaardse bouwmeesters. En die laatste communiceren volgens Janet momenteel met ons met behulp van graancirkels.
Hoe? Waarom? Ze doet het allemaal uit de doeken aan de hand van nieuwe beelden en grensverleggende ontdekkingen…

Meer informatie over Janet Ossebaard en haar werk vind je op www.graancirkelsite.nl

janet 2015 (1) vierkant Grote Pyramide stand

4 hierogliefen_2658728 papyrus

Programma
14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: lezing deel I
16.00 uur: pauze
16.30 uur: lezing deel II
17.30 uur: borrel en gelegenheid om Janet Ossebaard persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Janet Ossebaard”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

IMG_7407Locatie
De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.