Wegens onvoorziene omstandigheden geannuleerd: Woensdag 28 september 2016 in Zwolle, Annemieke Witteveen: “De Godin, Graancirkels en jij”

Adam and Eve vierkant

Helaas moeten wij vanwege onvoorziene omstandigheden de lezing van woensdag 28 september annuleren.

Annemieke Witteveen
Annemieke Witteveen (1966), van oorsprong lerares basisonderwijs, wist na het lezen van het boek “Graancirkels, een wereldwijd mysterie” van Janet Ossebaard in november 2002, zeker dat dit was waar ze altijd naar op zoek was geweest zonder het zelf te weten. Het jaar daarop trok ze alleen, gewapend met haar foto-uitrusting naar Engeland. Eerst naar Glastonbury, waar ze regelde dat ze met Bert Janssen kon meerijden naar Wiltshire. Bert nam haar mee naar The Silent Circle Cafe, het toenmalige infocentrum in Wiltshire. Het volgende moment bevond ze zich, op een circle chase naar de nieuwste formatie bij Barbury Castle. Dit was dus de eerste formatie die Annemieke bezocht en ze was direct in de ban van het fenomeen.

adnl

Ondertussen absorbeerde ze alles wat ze te weten kon komen over het graancirkelfenomeen en startte haar eigen onderzoek. Laat haar een willekeurige foto van een graancirkel zien en zij kan je vertellen waar en wanneer deze is verschenen.

Sinds 2003 gaat zij jaarlijks naar Wiltshire voor de formaties en het contact met andere onderzoekers. Zij heeft honderden formaties in binnen- en buitenland bezocht en honderden luchtfoto’s en groundshots gemaakt. Ze sloot zich aan bij het Centre for Crop Circle Studies Nederland, nu Graancirkelwerkgroep Nederlanden, en levert nog steeds een actieve bijdrage aan deze groep.

Ieder jaar plukt ze wat graan uit de Engelse graancirkels en verwerkt het zaad daarvan vervolgens in door haar ontworpen antroposofische poppen. Daarnaast is zij een vaste medewerker van Frontier World en schrijft ze veel artikelen voor Frontier Magazine

vistaIn 2006 verscheen haar boek “Cirkeljagers”, een kinderboek over graancirkels. Inmiddels werkt zij aan een boek voor graancirkelaars en aan een tweede kinderboek, dat zich afspeelt tegen de achtergrond van de raadsels rond de Grote Piramide van Cheops.

Annemieke heeft in Zuid-Engeland mysterieuze Tolkien-achtige ervaringen gehad. Zij houdt zich op de hoogte van alles wat er rond het graancirkelfenomeen gebeurt, heeft contact met iedereen in het wereldje en beschikt daardoor over de meest actuele informatie.

De Godin
Sinds haar eerste dag in Wiltshire is er sprake van onwaarschijnlijke toevalligheden en synchroniciteiten. 2008 was een belangrijk jaar, toen verscheen de Godin in een van de velden bij Honey street. Was dit toeval of toch een cadeautje van de cirkelmakers na een verzoek tot manifestatie van Annemieke? Sindsdien komt de Godin steeds op haar pad en na intensieve studie blijkt dat de Godin een belangrijke boodschap heeft voor de huidige samenleving. Wat wilde zij ons vertellen? Via oude beschavingen, Jung, mandala’s en Heilige geometrie kijken we wat deze boodschap zou kunnen zijn.

Op woensdag 27 juli jl. gaf Annemieke een verkorte versie van deze lezing op de “Night of Crop Circling” in Alton Barnes, Wiltshire UK. Een deel hiervan is gefilmd. Je kunt het hier bekijken als voorproefje:
foto annemiek

Meer informatie over Annemieke Witteveen: http://annemiekewitteveen.blogspot.nl/

godin 150 mandala Honeystreet 2008 vierkant hanger 150

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Godin”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. Consumpties zijn aan de bar voor een redelijke prijs verkrijgbaar. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

Programma
19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: Lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: Lezing deel II
22.30 uur: borrel en gelegenheid om Annemieke Witteveen persoonlijk te ontmoeten

EnkLocatie
De Enk Assendorp
Enkstraat 67
8012 VA Zwolle
Zie voor de locatie de website: http://deenkassendorp.nl/contact/

In de omgeving geldt betaald parkeren tot 20.00 uur en dat kost € 1,– per uur. Vlakbij in de Van Karnebeekstraat is een parkeerterrein. Gratis parkeergelegenheid op 10 minuten loopafstand, maar let goed op de borden!

Openbaar vervoer
De Enk Assendorp is op loopafstand van NS Station Zwolle. Zie hiervoor de reisplanner van 9292.nl

menu 150Eten
In de binnenstad van Zwolle is voldoende gelegenheid om leuk en lekker te eten, wat fijn is voor wie van wat verder weg komt. In de Enk Assendorp kun je ook eten  voor een redelijke prijs.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen: 06 54752559