Zaterdag 17 september 2016, dr. ir. Coen Vermeeren “9/11 is gewoon een complot”

vierkant

9/11 is gewoon een complot
Volgens dr. ir. Coen Vermeeren (TU Delft) wordt het na 15 jaar eens tijd dat we over 9/11 een normaal en inhoudelijk debat gaan voeren. De naweeën van deze wereldschokkende gebeurtenis duren voort tot op de dag van vandaag: oorlogen met honderdduizenden slachtoffers, crises en vluchtelingen en de steeds verder gaan inperking van burgerlijke vrijheden maakt dat de hele wereld het slachtoffer is geworden.

Schermafbeelding-2016-07-22-om-09.57.17-370x524Zijn nieuwe boek “9/11 is gewoon een complot” (en de gelijknamige lezing op 17 september a.s.) behandelt de vraag is wie het complot hebben beraamd en uitgevoerd, en wie daarbij het meeste te winnen hadden. Dit zegt voormalig minister president Dries van Agt erover:
“Op nine-eleven 2001 heeft zich in New York een gigantische ramp voltrokken. De totale ineenstorting van de kolossale torens heeft vragen opgeroepen die tot dusver nog niet zijn opgehelderd. Het instellen van voortgezet onderzoek hieromtrent is allerminst onredelijk, laat staan verwerpelijk of kwalijk. Het schrijven van een boek als dit door dr.ir. Coen Vermeeren vergt onbevangenheid en lef.” 

Meer aanbevelingen van o.a. Willem Middelkoop, Andreas von Bulow, Guido Jonkers en Lange Frans vind je hier: http://www.obeliskmediaservices.nl/aanbevelingen/

Het boek geeft tevens antwoord de volgende vragen. Een deel daarvan zal in de lezing op 17 september aan de orde komen:
– wat is een complot en sinds wanneer is het woord ‘complottheorie’ een wapen in de strijd geworden om mensen die kritische vragen stellen de mond te snoeren?
– hoe kan het dat de vermeende 19 kapers maar liefst bijna 100 minuten boven Amerikaans grondgebied konden vliegen zonder onderschept te worden – terwijl dat in 2001 al 67 wel was gebeurd met andere toestellen waar iets mee aan de hand leek te zijn?- welke technische argumenten hebben 2600 internationale architecten en ingenieurs om in elk geval een paar zeer kritische kanttekeningen te plaatsen bij de officiële Amerikaanse onderzoeken naar het instorten van de Twin Towers?
– waarom zijn er, ondanks dat er 85 camera’s op en rond het Pentagon stonden, nooit beelden vrijgegeven van een vliegtuig dat, zoals ons is verteld, het Pentagon is binnengevlogen?
– waarom zijn er geen onderdelen gevonden van het vierde toestel in Pennsylvania maar wel twee zwarte dozen die respectievelijk maar liefst 5 en 8 meter onder de grond twintowzouden zijn teruggevonden?
– als er inderdaad 19 moslimkaper waren, waarvan gezegd wordt dat ze nog geen Cessna konden vliegen, waarom werden die dan niet tegengehouden terwijl de FBI al jaren wist waar ze zaten en dat ze iets van plan waren?
– waarom zeggen de Amerikanen dat ze door de aanslagen van 9/11 volslagen verrast waren, terwijl ze door zo’n beetje alle geheime diensten van de wereld van tevoren waren gewaarschuwd?
– hoe kan het dat het hele Amerikaanse leiderschap beweerde dat het gebruik van vliegtuigen nooit van tevoren was overwogen, terwijl er de jaren voor 9/11 en zelfs op de dag zelf oefeningen werden gehouden waarbij het scenario juist inhield dat gekaapte toestellen Amerikaanse gebouwen zouden binnenvliegen?
– hoe kan het dat een Amerikaanse 4-sterrengeneraal openlijk stelt dat de Amerikanen al voor 9/11 van plan waren om o.a .Lybie, Syrië, Sudan, Irak aan te vallen terwijl men wist dat die landen niets met 9/11 te maken hadden, maar dat ze gewoon een aanleiding nodig hadden zoals 9/11?
– waarom werd Osama bin Laden voor van alles en nog wat gezocht door de FBI, maar nooit voor de aanslagen van 9/11 terwijl dat toch volgens de Amerikanen zijn masterplan was geweest?

Ufos-bestaan-gewoon-e1397720384384

Dr. ir. Coen Vermeeren
Coen Vermeeren, wetenschapper, filosoof en musicus, is luchtvaart en ruimtevaartexpert en op dit moment hoofd van het Studium Generale van de TU Delft waar hij naast heel veel andere onderwerpen van tijd tot tijd ook grenswetenschappelijke onderwerpen aan de orde stelt. In de wereld van de grenswetenschap verwierf Coen Vermeeren vooral bekendheid vanwege zijn boek “Ufo’s bestaan gewoon”. Hierin behandelt hij talloze getuigenverklaringen van militairen, astronauten, piloten en luchtverkeersleiders. Bronnen die met spectaculaire informatie komen en, volgens Vermeeren, op zijn minste gehoord moeten worden. Coen wil vooral de feiten laten spreken en stelt daarvoor de benodigde ongemakkelijke vragen. In 2012 won hij de Grenswetenschap Award.

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Coen Vermeeren”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

Programma
14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: lezing deel I
16.00 uur: pauze
16.30 uur: lezing deel II
17.30 uur: borrel en gelegenheid om Coen Vermeeren persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

IMG_7407Locatie
De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.