Zaterdag 4 juni 2022, “Ervaringen van contact met overleden dierbaren: filosofische, wetenschappelijke en paranormale aspecten”, lezing door prof. em. dr. Hans Gerding (Dongen)

Contact met overleden dierbaren
Contactervaringen met overleden dierbaren, zo blijkt uit onderzoek, hebben dikwijls een positief effect op een rouwproces. Deze ervaringen worden massaal gerapporteerd in onze samenleving. Er zijn aanwijzingen dat hier meer aan de hand is dan ‘slechts inbeelding’. Meestal komen deze ervaringen spontaan. Minder bekend is dat deze ervaringen ook opgeroepen kunnen worden. In deze lezing komen wetenschappelijke en filosofische aspecten van deze ervaringen naar voren. Ook wordt stilgestaan bij de mogelijkheid om niet af te wachten, maar bewust, zelf zo’n ervaring op te roepen.

Hans Gerding
Prof. em. dr. Hans Gerding was verbonden aan het Instituut voor Wijsbegeerte van de Universiteit Leiden, en was directeur van het Parapsychologisch Instituut te Utrecht. Hij doet filosofisch en wetenschappelijk onderzoek naar grenservaringen.

Meer informatie over Hans Gerding en zijn werk is te vinden op hansgerding.nl

Spirituele crisis
In de afgelopen jaren heeft Nancy Polet enkele indringende mystieke ervaringen gehad. Eind 2021 leidde dat tot een spirituele crisis en een kundalini-ontwaken waardoor o.a. haar zintuigen enorm zijn verscherpt. Hans Gerding is in Nederland autoriteit op het gebied van de spirituele crisis. Hij heeft Nancy bij dit proces enorm geholpen. Nancy zal hem aan het einde van zijn lezing kort interviewen over de spirituele crisis.

Programma
14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Lezing deel I
15.30 uur: Pauze
15.45 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
16.45 uur: Gelegenheid om Hans Gerding persoonlijk te ontmoeten
17.00 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Contact”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 22,50 pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Een fantastische biologiscge supermarkt maakt deel uit van deze locatie. Henriëtte houdt speciaal voor ons deze winkel open na afloop van de lezing!
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.