Zaterdag 11 november 2023: “Het Nut en de Noodzaak van Aura schoonmaken in een tijd van volop Misleiding!”, lezing door Peter den Haring (Dongen)

Ben jij overgevoelig? Hoogsensitief? Heb je last van de emoties of de spanning van andere mensen? Drukt je omgeving je in de stress? Voel je je soms helemaal uitgewoond of leeg gezogen door iets of iemand? Ben je vernoemd naar een overleden familielid? Kun jij het lijden van andere mensen of dat van deze rampzalige wereld bijna niet verdragen? Heb je moeite met het stellen van grenzen? Het wordt tijd voor een aura schoonmaak!

Dit zegt Peter den Haring er zelf over:

Veel HSP-ers (Hoog Sensitieve Personen) kunnen flink zwelgen in doemdenkerij. Als je veel televisie kijkt en gelooft dat dàt soort propaganda en commercie een realistisch beeld van de universele waarheid geeft, dan word je gauw gek. Dus? Hoe optimistisch of pessimistisch ben jij? Alles is relatief, zo mag je hopen.

Vijftig jaar geleden was ‘De Overbevolking’ ons grootste probleem, nu weer ‘De Vergrijzing’. Meer mensen dan ooit nemen inmiddels wel de vervuiling van je aura met astrale bagger serieus. Iemand kan zich best overweldigd voelen door overledenen, plaaggeesten of astrale lifters en dan zeg ik nog niks over buitenaardsen. Tegenwoordig sterven er veel bange, hebzuchtige en mindfuckende mensen aan Teveel, Te Zoet en Te Vet. Kun jij nog een beetje positief denken?

Voor wie nog erg ploetert met zichzelf, is er gelukkig (gratis voor wie deze lezing bijwoont) een handig MP3-bestand beschikbaar voor de aanpak van allerlei hooggevoeligheidsproblemen. Mijn techniek is specifiek ontworpen voor mensen met latente of verstoorde paranormale vermogens, die last hebben van omgevingsstress of zelfs van overschaduwingen. Zo’n effect kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een dominante of juist ‘zielige’ partner of door een ouder. Ben jij vernoemd, dan heeft je naam dezelfde numerologische trilling als die van de vernoemde overledene. Daardoor kan zo’n overledene wel erg dicht op je huid, (en zelfs IN je zenuwgestel) geraken.

Tijdens zo’n aura schoonmaak vind je meestal infiltraties van bekende personen maar soms ook niet bekende overledenen of zelfs niet-menselijke entiteiten. Haal dus regelmatig jouw energie of losse zielsstukjes terug van anderen en uit bepaalde situaties. Dat moet je zeker doen als je merkt dat je energetisch leeggehaald wordt, uitgewoond, door zogenaamde belangstellende mensen, die ik eerder ‘zuigers’ zou willen noemen.

Astrologisch gezien zullen hooggevoelige mensen met lastige Neptunusaspecten, veel planeten in Vissen of in het 8e of 12e huis dit soort kwetsbaarheden het duidelijkst herkennen. Ook als je weinig gegrond bent, bijvoorbeeld omdat je geen planeten in Stier, Maagd of Steenbok hebt, zou je last van dit soort energetische gedoe kunnen hebben.
Je bent dan soms onverklaarbaar moe van iets of iemand, je doet dingen tegen je diepste gevoel in, of je laat je veel te veel sturen door medelijden of empathie en begrip voor die ander. Dat kan dus flink uit de hand lopen. Deze technieken zijn aanvankelijk uitgebracht op CD en helemaal het product van zelf wijzer worden na veel schade en schande.

Peter den Haring
Peter den Haring (1946) studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode, aangevuld met de cursus Journalistiek aan het Instituut voor Perswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte als journalist en reclamecopywriter en deed veertien jaar ervaring op in uitvoerend jongerenwerk. Hij was o.m. jarenlang directeur van het Haagse jongerencentrum Het Paard van Troje. Een verblijf van ruim twee jaar in de Indiase ashram van Bhagwan ‘Osho’ Rajneesh (tot juli 1981) bracht Peter in contact met uiteenlopende vormen van therapie en meditatie. Daarna was hij twee jaar verbonden aan de Stichting Preventie en Voorlichting Druggebruik en trainde gevangenispersoneel in het omgaan met drugsproblematiek.

Sinds 1987 werkt Peter als zelfstandig coach en therapeut. Schoolde zichzelf zeer gevarieerd bij (o.m. aura lezen, hypnotherapie, Therapeutic Touch en Shiatsu). Hij liep stage in Rio de Janeiro bij Dr. Zina Voltis Gruzman, een psychiater met een specialisatie op seksuele problematiek en Tantra. Inmiddels heeft Peter zich vooral toegelegd op steun aan overgevoelige mensen (HSP), astrologie en de Chinese Quantum Core Method, een systeem van directe correctie van verzwakkingen via energieaanpassingen in het aurageheugen.

Van zijn hand verschenen diverse boeken zoals “Het Domino-orakel” en “De Belofte”, een SF Spirituele Fantasy roman over het legendarische Atlantis.

Verder schreef Peter talloze artikelen voor tijdschriften als Onkruid, Bres, Jonas, Spiegelbeeld, Prana, Bewust Zijn, Educare, Orhtofyto, Leef NU, Happinez, Paravisie en Frontier Magazine.

Tegenwoordig is Peter redacteur van de gratis internetperiodiek TIJDGEEST MAGAZINE

Meer informatie over Peter den Haring is te vinden op zijn website:  http://peterdenharing.nl/

Programma
14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Lezing deel I
15.30 uur: Pauze
15.45 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
16.45 uur: Gelegenheid om Peter den Haring persoonlijk te ontmoeten
17.00 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Aura schoonmaak”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Een fantastische biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.