Zondag 30 september 2018 – Peter Vereecke – De occulte betekenis van de aanslagen van 9/11

Iedereen is het er over eens dat 9/11 de moeder aller aanslagen was. Mensen die 9/11 bestudeerden weten dat er grote vraagtekens worden gezet door grote groepen mensen, waaronder professionals. Zo zijn er meer dan 3000 internationale architecten en ingenieurs die de uitleg van het instorten van drie (!) WTC gebouwen ernstig in twijfel trekken. Het laatste woord is daar intussen nog niet over gezegd. Voor deze informatie kan men op 27 september terecht bij de lezing van dr. ir. Coen Vermeeren.

Een heel andere kant, een zeer duistere kant van 9/11 is onderzocht door Peter Vereecke. Want terwijl op dit moment het internet wemelt van de complottheorien waarin de door Trump regelmatig aangehaalde zogenaamde Deep State wordt besproken, realiseren de meeste mensen zich niet dat de achterliggende agenda’s al wel eens heel lang geleden kunnen zijn opgesteld.

Ook de aanslagen van 11 september 2001 staan, volgens Vereecke, bol van verborgen boodschappen. De aanslagen waren in zijn ogen een groot occult ritueel waarin niet alleen de mensen in het WTC en de vliegtuigen slachtoffer waren, maar ook de waarheid. 9/11 stortte de wereld in een onkende strijd tegen het terrorisme. Miljoenen doden waren het gevolg van de vele oorlogen die volgden. De privacy van alle aardbewoners werd opgeofferd. Wat als er nog meer betekenissen moeten worden toegekend aan deze aanslagen dan die welke wij inmiddels allemaal zo goed kennen?

Het is tijd, zegt Vereecke, om het beest in de ogen te kijken. In deze lezing zal het occult-satanische aspect van 9/11 worden toegelicht aan de hand van vele voorbeelden: getallen, plaatsen, data, gebouwen, symbolen, sterren en goden passeren de revue.

Berusten deze samenlopen op toeval of schuilt er een groot verborgen kosmisch plan achter de aanslagen. Een ding is zeker: hierna zal niets meer hetzelfde zijn.

Enkele steekwoorden: Kabbala, Tarot, geheime genootschappen, MK Ultra, mindcontrol, predictive programming, Crowley, Pike, Hitler, The Beatles, John F. Kennedy, Stanley Kubrick, Saturnus, Sirius, Gizeh, Stonehenge, Washington, het Vatikaan, numerologie, astrologie, New Age en de New World Order…

Peter Vereecke is klassiek filoloog van opleiding, was enkele jaren leraar Latijn, nam daarna het familiaal verzekeringskantoor over, was 25 jaar actief in zijn dorp Sleidinge en gemeente Evergem (o.a. als burgemeester) tot hij vanaf de millennium-wisseling zich allerlei vragen begon te stellen. Onthutst door de antwoorden gooide hij zijn leven en denken met een forse draai van 180 graden om. Hij begon met een burgerbeweging (Belfort-group) en een bewustzijnsbeweging (Diogenes). Hij geeft zelf lezingen over o.a.. de volgende onderwerpen: ‘Leonard Cohen’, ‘de Mattheuspassie’, ‘Beatles’, ‘Wat is onze plaats in het universum, waarom draait de wereld zo vierkant’, en binnenkort over ‘2001: A Space Odyssey’ van Stanley Kubrick.

Zondag 30 September – 14:00 uur – 17:00 uur (inloop 13:30 uur), aansluitend borrel

De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

Entree 15 Euro (inclusief 1 consumptie)

Entree voor scholieren (onder de 20) en studenten (in bezit van collegekaart) betalen slechts de helft: 7,50 Euro (inclusief 1 consumptie).

Kaarten kunnen ook aan de zaal worden gekocht voor respectievelijk 17,50 en 8,50 Euro.

Aanmelden via Studium Generale Breda