Zondag 1 oktober 2017, Boekpresentatie: “De Heelkamers, Liefde Voorbij het Leven” van Thea Terlouw

Op 1 oktober 2017 verschijnt het nieuwe boek van Thea Terlouw: “De Heelkamers, Liefde voorbij het Leven”. Daarom zal op 1 oktober 2017, in de Sacramentskerk te Breda de officiële lancering van dit boek plaatsvinden met een boekpresentatie door Thea Terlouw zelf. 

Wie het boek nu alvast in de voorverkoop bestelt, krijgt twee gratis VIP kaarten voor deze boekpresentatie. Het boek wordt je dan ter plekke overhandigd. Het boek is te bestellen via de uitgever Obelisk Boeken. Het boek kost € 24,99 inclusief twee VIP kaarten. Wil je naar de boekpresentatie zonder het boek aan te schaffen, Bestel dan hier kaarten à € 10,– pp

Beschrijving
In het nieuwe boek, voortbordurend op haar twee eerdere boeken, laat Thea een groot aantal mensen aan het woord die vertellen over hun overgang van het stoffelijke naar het eeuwige… en ook vaak weer terug.

Onze Aarde wordt al vele eeuwen overspoeld door veel groot en klein leed. Iedereen van ons is in meerdere of mindere mate wel getraumatiseerd in de loop van dit leven of in een van onze talloze vorige incarnaties. Nu, in deze Eindtijd, is het van groot belang dat al onze trauma’s worden geheeld en opgelost.

Het is daarom een hele geruststelling te weten dat we nu, na onze stoffelijke overgang, inderdaad kunnen en zullen worden geheeld. Dat gebeurt in de zogenaamde heelkamers en geldt voor iedereen, zonder uitzondering. Er zijn speciale heelkamers voor allerlei soorten trauma’s. Ieder krijgt de behandeling die voor hem of haar noodzakelijk is. Daarna komt er een proces van keuzes maken: terugkeren of verder gaan, steeds in overleg met en onder begeleiding van onze dierbaren en gidsen.

Meer informatie over het boek en de schrijfster vind je op www.theaterlouw.nl

Programma

  • 14:30 inloop met koffie en thee
  • 15:00 officiële uitreiking van het eerste exemplaar van de Heelkamers aan Thea Terlouw
  • kort interview met Thea over haar werk en de totstandkoming van het boek
  • korte lezing van Thea Terlouw
  • vragen vanuit het publiek
  • 16:30 afsluiting met hapje en drankje

Kaarten
Kaarten voor de boekpresentatie kosten € 10,– pp. Bestel ze hier. Of bestel het boek inclusief twee VIP kaarten via Obelisk Boeken. Hier kun je ook terecht voor meer informatie.

IMG_7407Locatie
De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Lezing
Op donderdag 7 december 2017, zal Thea Terlouw bij Sky High Creations In Oud-Beijerland een uitgebreide lezing geven waarin ze dieper in gaat op de inhoud van haar boek. Meer informatie over deze avond vind je hier.