Zaterdag 27 mei 2017, workshop: “The Illumination Process Refresher”.

paard-en-hondDeze workshop is bedoeld voor wie op zaterdag 27 mei 2017 in de middag wil deelnemen aan de workshop “Conscious Living, Concsious Dying” en die nog geen kennis heeft van de sjamanistische techniek “The Illumination Process”. 

De techniek is bedoeld voor therapeuten, coaches en iedereen die wil leren de techniek van het illuminatie proces  toe te passen op anderen. Deze techniek is ook heel geschikt om dieren zoals paarden, maar ook honden en katten weer gezond te maken.

Illumination Process
Het Illuminatie proces brengt genezing op het niveau van je oorspronkelijke blauwdruk. Het verbindt je weer met je authentieke zelf en brengt je in balans en harmonie met het leven. Deze harmonie met het leven wordt Ayni genoemd. Alleen door Ayni kunnen wij onze dagelijkse beproevingen doorstaan omdat we deze dan niet als beproevingen ervaren. Zodra het Illuminatie proces is volbracht, kan Spirit je helpen om je intenties en gebeden waar te maken.

alexgreyHet Illuminatie proces heeft drie doelen. Ten eerste verbrandt het de donkere zware energie die de chakra’s blokkeert. Daardoor verbetert je immuun systeem. Ten tweede verbrandt het de giftige energie die verbonden is met je emotionele en fysieke blokkades (imprints). Deze energie is de brandstof waarmee zo’n blokkade zich manifesteert zodra deze geactiveerd wordt. Ten derde verwijdert het Illuminatie proces deze imprints uit je lichtlichaam (Luminous Energy Field of LEF)

MachuPicchuEen imprint ontstaat zodra je je compassie verliest tijdens een traumatische ervaring. Zo’n traumatische ervaring kan heel reëel zijn, maar ook alleen bestaan in je perceptie. In beide gevallen zijn de gevolgen hetzelfde. Elke imprint is verbonden met een chakra. Zodra een imprint wordt geactiveerd komt de giftige energie via dit chakra in je zenuwstelsel en verstoort je emotionele en fysieke gezondheid.

De imprint is de bron van de giftige energie, het chakra is de pijplijn en je zenuwstelsel distribueert het. Voor de Sjamaan geven de chakra’s met de daaraan verbonden imprints je totale emotionele en fysieke gezondheid weer.

HEATHERWat leer je?
In de workshop leer je de chakra’s reinigen en je patiënt of cliënt weer te verbinden met zijn of haar authentieke zelf. Je zult oefenen met een partner. Het is aan te raden om comfortabele kleding te dragen.

Wat neem je zelf mee?

  1. Een kleine steen die je zelf in de natuur hebt gevonden. Hij moet in je handpalm passen en zal worden geïnitieerd als jouw persoonlijke healing stone, die je gebruikt om het Illumination Process op anderen toe te passen.
  2. Een pendel
  3. Een deken, slaapzak, kussen en/of yoga of kampeermatje om comfortabel te kunnen liggen tijdens de oefeningen.

Cursusleiding en voertaal:
Cursusleider is Heather Clewett, afkomstig uit Sedona Arizona. Heather is Sensar Sjamaan in de Inka Traditie. De workshop wordt in eenvoudig Engels gegeven.

Datum:
Zaterdag 27 mei 2017 van 9.00 tot 12.30 uur

Kosten:
€ 65,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie, thee en kleine versnaperingen. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel. Wie in 2014 of 2016 al heeft deelgenomen aan de workshop “The Illumination Process” van Heather Clewett in Oud-Beijerland en zijn kennis alleen wil opfrissen ten behoeve van het middagprogramma, krijgt € 20,– korting en betaalt dus € 45,–.

Aanmelden:
Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Transition Rites & Illumination Process Refresher”. Zet in de mail of je wel of niet aan één van de twee eerdere workshops “Illumination Process” Hebt deelgenomen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 65,–, respectievelijk € 45,– overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A)

Klik hier om terug te gaan naar de pagina van de workshop “Consious Living, Consious Dying”

kapelle-03 5 x 10Locatie:
Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
Beneden Molendijk 35
3262 AA Oud-Beijerland
Klik hier voor de locatie

In de omgeving is ruime gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! Op sommige plaatsen is parkeren slechts een half uur toegestaan en in sommige straten is vergunninghoudersparkeren.