Zaterdag 26 oktober 2019, “Water – een grote ontdekkingsreis !” Lezing door ir. Frank Silvis

Frank Silvis (61) heeft civiele techniek in Delft gestudeerd en werkt al 35 jaar met water. Tijdens zijn periode als regiodirecteur van waterleidingbedrijf Vitens ontdekte hij de energetische kant van water. Geïnspireerd door de boeken van Masaru Emoto, Victor Schauberger en vele anderen ging een compleet nieuwe wereld voor hem open. Hij is gaan onderzoeken hoe zuiver en vitaal ons drinkwater eigenlijk is.
Daarbij kwam Frank op het spoor van een vakgebied (de radiësthesie), waarmee hij zelf reproduceerbaar de vitaliteit van water en voedsel kan meten.

Sinds 8 jaar heeft Frank zijn eigenbedrijf Vortex Vitalis. Het is zijn passie dat iedereen zich bewust wordt van het belang van vitaal water voor mens, dier en plant. In zijn ontdekkingsreis heeft hij vele soorten water energetisch doorgemeten: afvalwater, drinkwater, rivier water, zeewater, heilig water, piramidewater en het effect op water van allerlei soorten vitalisers. Uitgebreid staat hij stil bij verschillende soorten vitaliseringsmethoden, die u thuis kunt toepassen en wat u zelf kunt doen om uw eigen waterkwaliteit en daarmee de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

13

Tijdens zijn ontdekkingsreis kwam hij ook in aanraking met waterwezens en het belangrijke werk dat zij uitvoeren om ons water te zuiveren. Frank zal een aantal praktijkvoorbeelden laten zien van zijn samenwerking met waterwezens en hoe dat leidt tot bijzondere inzichten en kennis op het gebied van zuiveren van water.

Zie ook www.vortexvitalis.nl. Voor meer informatie over Frank Silvis, zie de sprekerspagina.

Programma
14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: Lezing deel I
16.00 uur: pauze
16.30 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
17.30 uur: borrel en gelegenheid om Frank Silvis persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Water”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A). Aan de zaal is de prijs € 20,–.

Locatie
De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.