Zaterdag 17 juni 2017, Lezing “De Grote Transitie” door Maurits Prins (Breda)

In deze lezing geeft Maurits Prins allereerst inzicht over wat er nu werkelijk in deze wereld aan de hand is en geeft hij antwoord op de vraag waarom systemen zo werken zoals ze werken. Ook laat hij zien en legt hij uit hoe wij in deze materiële wereld terecht gekomen zijn en wie de machthebbers in werkelijkheid zijn, wie er aan de knoppen draaien en wie ze vertegenwoordigen.

In zijn voordracht onderbouwt hij dat niemand aan zijn persoonlijke transitie kan ontkomen en legt hij het concept bloot, wat dit op basis van bewustwording inhoudt. Hij draagt praktische handreikingen aan, op welke wijze iemand zijn persoonlijke transitie het beste kan aangaan om in die grote transitie mee te kunnen gaan.

Hij vertelt wat we daarvoor zullen moeten doen, maar vooral ook wat we ervoor zullen moeten laten.

In zijn betoog komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Bewustwording
  • Ontdekkingsreis
  • Zelfrealisatie
  • Bevrijding
  • Persoonlijke overwinning
  • Medestrijder in het Licht

Tijdens de lezing wordt uitgebreid de gelegenheid geboden tot het stellen van vragen.

Klik hier voor de aanbeveling van onze collega’s van Stichting Wijzer 

foto Maurits vierkant smallMaurits Prins
Maurits Prins verwierf bekendheid met zijn boek “Het Bedrog van Rome”. Prins is Jungiaans psycholoog, para psycholoog en filosoof. Hij heeft ruim 40 jaar een psychologische praktijk gevoerd. Zijn grootste kracht en ambitie was het beste uit een mens naar boven te halen. Zijn onderzoek naar de Rooms Katholieke Kerk werd  zijn levens werk, omdat de leugen voor hem een onverkwikkelijk  gegeven was. Hij werd in een katholiek gezin geboren, ging als bijna 18 jarige naar een klooster en verliet dat convent weer vijf jaar later, om vervolgens de kerk officieel de rug toe te keren.

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “De Grote Transitie”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Dat is inclusief 1 consumptiemunt voor koffie of thee. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

Programma
13.30 uur: ontvangst
14.00 uur: lezing deel I
15.30 uur: pauze
16.00 uur: lezing deel II
17.30 uur: borrel en gelegenheid om Maurits Prins persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

IMG_6417Locatie
De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.