Zaterdag 15 november 2014, dr. ir. Coen Vermeeren, “Ufo’s bestaan gewoon”. De eerste lezing uit de “Kapel Reeks”.


Na een lange zomerstop gaat Sky High Creations de activiteiten voortzetten in de kapel van de Sacramentskerk in Breda. De activiteiten zullen bestaan uit lezingen, themadagen en workshops. De meeste daarvan zullen voortaan op zaterdag plaatsvinden. Vanwege deze bijzondere locatie noemen wij de nieuwe reeks evenementen “De Kapel Reeks”.

Ufos-bestaan-gewoon-e1397720384384De aftrap zal worden gegeven door dr. ir. Coen Vermeeren op zaterdag 15 november 2014 met de lezing “Ufo’s bestaan gewoon”. Dat Coen Vermeeren de eerste spreker is van de nieuwe reeks lezingen is niet toevallig. Hij is namelijk voorzitter van de stichting die de Sacramentskerk beheert. In 2012 mochten wij Coen al eens ontvangen in Oud-Beijerland, waar ruim 100 gasten zijn lezing “Ufo’s feit en fictie” hebben bijgewoond.

UFO’s worden in de volksmond nog gemakkelijk terzijde geschoven als onzinnige fantasieën, maar feit is dat er steeds meer betrouwbare bronnen zijn die ‘iets’ gezien hebben. Dr. ir. Coen Vermeeren, docent Lucht- en Ruimtevaart techniek aan de TU Delft schreef er het boek “Ufo’s bestaan gewoon” over.

9200000009985136In zijn boek geeft Coen Vermeeren antwoord op vragen als: Welke feiten hebben we precies? Hoe kunnen we feiten van fictie onderscheiden? Wie weet wat? Wat zijn de verwijzingen in het verre en recente verleden naar UFO’s? Hebben we dan een beeld wat ‘ze’ hier komen doen?

Volgens Coen, is er alle reden om aan te nemen dat buitenaardsen onze planeet al regelmatig bezocht hebben en ook vandaag de dag bezoeken. Wie onderzoek doet naar de feiten leert al snel dat belgium-ufo1er duizenden betrouwbare professionals, hoge militairen, piloten, astronauten, maar ook wetenschappers en overheidsfunctionarissen, hiervan al meer dan 60 jaar getuigen. Zij roepen overheden op om de bevolking van deze planeet daarvan in kennis te stellen. Zij roepen universiteiten op om onderzoek te doen en het onderwerp serieus te nemen. In zijn lezingen roept Vermeeren studenten en iedereen in feite op, een ‘eigen zoektocht’ te beginnen, ‘want daar is het leven voor en iets meer fascinerends is er niet’.

Meer informatie over Coen Vermeeren vind je op zijn sprekerspagina.

Knipsel3

Actieprijs

Om de start van het seizoen en de nieuwe locatie te vieren, geven wij éénmalig een korting op de entree. In plaats van € 17,50 in de voorverkoop of € 20,– euro aan de zaal, is de entree voor de lezing van Coen Vermeeren op 15 november slechts € 15,–. Zoals je gewend bent, inclusief koffie, thee en een borrel na afloop.

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Coen Vermeeren”. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 15,00 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon.

Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 8,– op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

IMG_6428Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel en gelegenheid om Coen Vermeeren persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

KnipselLocatie

De kapel van de Sacramentskerk
Zandberglaan 58
4818 GL Breda

Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.