Zaterdag 13 mei 2017, Workshop “Buiten-Lichamelijke Ervaringen: Avonturen In Bewustzijn” met Rolf Nuyts (Oud-Beijerland)

Deze bijzondere workshop is bedoeld voor iedereen die zich wel eens afvraagt of er meer is dan dit “materiële” leven. Het Monroe Institute heeft een methode ontwikkeld waarmee je dit zelf kunt ervaren. Met behulp van de Hemi-sync® technologie ben je zelf in staat om andere bewustzijnsvormen te beleven. In de workshop leer je wat het kan betekenen voor jou in je dagelijks leven.

De volgende thema’s worden op een interactieve manier besproken, en afgewisseld met enkele korte oefeningen en meditaties:

Deel I: Hemi-Sync® & Synchroniciteit
Na een korte voorstelling, laat Rolf je -vanuit de eigen ervaring- kennismaken met Hemi-Sync®. 
We bespreken een waaier aan bewustzijnsvormen -van dagdromen over Lucid dreaming tot Bijna-dood- en buiten-lichamelijke ervaringen. Verder staan we stil bij de uiteenlopende toepassingsgebieden van Hemi-Sync en het besef dat… je meer bent dan je fysieke lichaam.

Deel II: Buiten-Lichamelijke Ervaringen
Tijdens deze lezing schetst Rolf een beeld van de Focuslevels, de wegwijzers, de TMI (The Monroe Institute)-tools, de Westerse kaart voor het exploreren van het menselijke bewustzijn. Een kaart die ons buiten de tijd, naar andere dimensies en… voorbij de dood brengt.
Aan de hand van de eigen buiten-lichamelijke ervaringen en de verhalen van Bob Monroe, neemt Rolf je mee naar nieuwe en oude bewustzijnsgebieden, vele reeds gekend en beschreven door de (oer)oude wijsheidstradities van de Aarde.

Deel III: Het Leven Voor en Na De Dood
Bestaat er leven na de dood? Kan je overleden mensen ontmoeten?
Zijn er verschillende werelden na het overlijden? Kan je deze nu al bezoeken?
We onderzoeken wat de ervaringen van de overledenen voor ons kunnen betekenen en welke levenslessen wij hieruit kunnen trekken.

Deel IV: Het Huidige (Buiten)Aardse model
Er bestaat een fysieke aardse realiteit en een niet-fysieke realiteit.
Hoe kunnen we beiden -door de zingeving van de eigen ervaring- integreren in ons dagelijks leven? En wat is de plaats van de mens in dit geheel?
Rolf gaat dieper in op het ontstaan van de aarde, het oorspronkelijke doel en wat een mogelijke toekomst ons kan brengen. Hierbij onderzoeken we de invloed van ‘buitenaardse’ intelligenties en de kracht van het menselijk voorstellingsvermogen.

Immers… de grootste illusie is dat de mensheid beperkingen heeft. 

Wat breng je mee?

  • een matje voor de oefeningen, eventueel kussen en deken.
  • flesje water
  • pen en papier indien je notities wenst te maken.

Over Rolf Nuyts
Op z’n 10de kwam Rolf voor het eerst -bewust- in aanraking met het fenomeen Buiten- Lichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek, economie ed. Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevatte, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe (Oprichter van The Monroe Institute) ontdekte. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagdagelijkse leven.

Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer aan het TMI en vanaf juni 2014 ook Member of the Board.
Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zij dan ze ooit zelf hadden gedacht. Hemi-sync® wordt hierbij gebruikt als laagdrempelige tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te be-leven.

Meer informatie vind je op www.focus34.com

Programma
9.30 uur: inloop
10.00 uur: Deel I
11.30 uur: Deel II
13.00 uur: Lunch
14.00 uur: Deel III
15.30 uur: Deel IV
17.00 uur: Borrel

Kosten:
€ 95,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar dus reageer snel. 

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Lecture Workshop”. De kosten bedragen € 95,– per persoon in de voorverkoop. Er kunnen maximaal 15 mensen aan deze workshop deelnemen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 95,– overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A)

kapelle-03 5 x 10Locatie:
Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
Beneden Molendijk 35
3262 AA Oud-Beijerland
Klik hier voor de locatie

In de omgeving is ruime gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.