Donderdag 18 mei 2017, Lezing “Alles is Energie” met Wilka Zelders (Oud-Beijerland)

Ontdek je energetische vermogens
Als je weet hoe makkelijk het is om toegang te krijgen tot de onmetelijke kracht van levensenergie, wordt het ook veel makkelijker om met deze energie je leven vorm te geven.

Ontdek en vergroot je eigen energetische vermogens
Kennis over de manier waarop jouw bewustzijn en levensenergie met elkaar samenwerken en op die manier jouw werkelijkheid creëren, bevrijdt je uit het gevoel machteloos te zijn; je bent namelijk oneindig veel krachtiger dan jij je nu nog kunt voorstellen.

Aan de andere kant, zolang we ons deze kennis NIET toe eigenen, kunnen manipulatieve krachten buiten onszelf enorm veel invloed uitoefenen op de manier waarop we denken, voelen en ons gedragen. Het wordt tijd dat we de macht en kracht weer in eigen handen nemen en ontwikkelen, opdat we, deze keer MET ELKAAR, een samenleving gaan vormgeven waarin vrede, vertrouwen en liefde weer werkelijkheid worden.

Ik geloof dat het mogelijk is om ‘heel gewoon’ te leven in een hoogfrequente ‘bliss-zône’, in plaats van een gemakkelijke comfort-zône. Maar daar hebben we wel nieuwe routines voor te ontwikkelen, gebaseerd op kennis die vroeger alleen binnen Mysteriescholen werd onderwezen en die de wetenschap tegenwoordig bevestigt.

Voor iedereen die er klaar voor is om het heft in eigen handen te gaan nemen
Het feit dat jij NU leeft, in deze transformerende tijden, betekent dat jij er klaar voor bent om te ontwaken in je ware menselijke natuur. Als je echter niet weet hoe, kan je overweldigd worden door de hoeveelheid soms tegenstrijdige informatie die op je af komt.

Daarom is het belangrijk om gewoon weer terug te gaan naar de basiskennis, deze zelf te ervaren en daar vervolgens op verder te gaan bouwen op een manier die bij jou past. Het Handboek Energetische Basiskennis is precies daarvoor bedoeld. Informeer je, ontdek het zelf door te ervaren, pas het toe in je dagelijks leven en vergroot daarmee je energetische en creatieve vermogens. Je zult ontdekken dat je alle uitdagingen op je pad op een hele nieuwe manier gaat bekijken.

Tijdens deze interactieve lezing laat ik je kennismaken met deze energetische vermogens die ieder van ons automatisch ingebouwd heeft gekregen. Ik ga je inspireren om er gebruik van te maken, je uitdagen om je energie in beweging te brengen en je helpen je frequentie te verhogen. Zodat je zelf gaat voelen wat daar zo prettig aan is.

Ook kun je uiteraard het Handboek Energetische Basiskennis na afloop kopen en zal ik het zelfs voor je signeren als je dat leuk vindt.

Ik zie je graag!

Wat kun je van deze interactieve presentatie verwachten:
– uitleg over de relatie tussen energie, bewustzijn en vorm
– uitleg over de Map of Consciousness en wat dat me jou te maken heeft
– korte introductie van ons energetische ontwerp
– uitleg over wat het chakrasysteem nu werkelijk is en upgrade van je chakra-energieën
– eventuele andere energetische onderwerpen als de groepsenergie daarom vraagt

“Je boek heb ik nu helemaal gelezen en ik kan je zeggen dat ik vind dat je werkelijk een fantastisch werk hebt neergezet in de materie. Je boek bevat zeer uitgebreide en diepgaande informatie over de werking van energie en alles is heel duidelijk en helder beschreven. De structuur van tekst, oefeningen en samenvattingen werkt ook heel goed. Ik dacht gelijk dat dit nu informatie is die op scholen gegeven zou moeten worden. Hoe lang moeten we nog wachten totdat dit soort informatie, juist ook voor jongeren, beschikbaar is. Het is inderdaad heel belangrijk om te leren energieën te voelen en ermee te werken. Niet alleen in de buitenwereld, maar vooral ook in onszelf, zodat wij ons ‘pijnlichaam’ (Tolle) en alle chakra’s en krachtcentra adequaat kunnen helen.”

Emy ten Seldam, Hoofdredacteur BRES Magazine

Wilka Zelders
Wilka Zelders heeft vanuit haar 30-jarige praktijkervaring als mentor, healer, trainer en energetisch kunstenaar een praktisch, informatief en inspirerend Handboek Energetische Basiskennis geschreven, zodat we allemaal nog beter gaan snappen hoe energie voor ons werkt. Dit boek is een super praktisch hulpmiddel om alle andere tools op je pad beter te kunnen ontdekken en gebruiken.

Wilka is ook auteur van het boek ‘Hologrammen van Liefde en Kracht’, en mede-auteur van de Whizzard Kaarten set (samen met Jhadten Jewall) en De Nieuwe Aarde-frequenties (samen met Hanneke Hoppenbrouwer).

Meer informatie over Wilka Zelders en haar werk kun je vinden op: https://wilkazelders.com/

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Alles is Energie”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

Programma
19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.30 uur: pauze
22.00 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel en gelegenheid om Wilka Zelders persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

Locatie
Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
Beneden Molendijk 35
3262 AA Oud-Beijerland
Klik hier voor de locatie

In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.