Zaterdag 1 september 2012, opening expositie “De magische Standing Stones”

Galerie Beelden Bij Beljon nodigt u van harte uit voor de opening van de solo expositie van Nelleke de Noo: “De Magische Standing Stones”.

Voel de energie van de Schotse Standing Stones en Ancien Cups and Rings Rock Art in de schilderijen van Nelleke de Noo. Deze serie schilderijen is tot stand gekomen na een studiereis van 7 weken, waarin Nelleke de stenen heeft gevoeld en bestudeerd. De energie van de stenen wordt via de schilderijen op de kijker overgebracht.

U bent welkom op de opening van de expositie op zaterdag 1 september 2012 vanaf 14.00 uur. De officiële handelingen zullen plaatsvinden om 14.30 uur.

De expositie is te bezichtigen van zaterdag 1 september t/m zaterdag 29 september 2012. Ter ondersteuning van de expositie geeft Nelleke een lezing op woensdag 19 september en een workshop op zondag 23 en maandag 24 september. Voor meer informatie een aanmelden: www.skyhighcreations.nl

De expositie vindt plaats in Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24 te Oud-Beijerland. Voor route en openingstijden, zie: www.beeldenbijbeljon.nl.

Voor meer informatie over Nelleke de Noo: www.nellekedenoo.nl