Woensdag 17 oktober 2012, Richard Hoofs

“Een nieuwe wereld binnen je bereik”
(Buiten) Aards Leven”

Rond 2012 is er sprake van een ontwaken van ‘onze Aarde’. Zoals het is voorspeld in de oude tradities van de Maya’s, de Egyptenaren en de Vedische traditie. Je ziet dit terug aan veranderingen op onze aarde, (aardbevingen, tsunami’s en zonnestormen) maar ook aan veranderingen in het bewustzijn van de mensen.

Er begint door te dringen dat er meer mogelijk is dan waar wij nu van uitgaan. Als je afgestemd bent op de energie van de ‘Nieuwe Tijd’, in verbinding met jezelf, dan helpt dat om in deze tijd van enorme veranderingen in balans te blijven. Uit balans raken is op zich het probleem niet. Als je de weg terug maar weet te vinden. Hoe kun je dit doen? Het boek ‘Een nieuwe wereld binnen je bereik’ van Richard Hoofs geeft hiertoe inzichten, energetische oefeningen en concrete handvatten. De nieuwe levensenergie van moeder aarde en haar directe invloed op onze gezondheid en welzijn staan hierbij centraal. Dit boek geeft hierbij antwoord op de belangrijke vraag wat contact met (buiten) aards leven voor ons betekent. De lezing is interactief en het publiek krijgt de gelegenheid om enkele praktische oefeningen te doen.

Na zijn studie tot huisarts heeft Richard Hoofs diverse holistische geneeswijzen bestudeerd. Hierbij volgde hij opleidingen acupunctuur, antroposofie en spirituele therapie. Tevens maakte hij enkele reizen naar India. Aldaar werd hij geraakt door de diepe wijsheid van de Oosterse esoterie maar ervoer ook het praktische nut van de Westerse geneeskunde. De verbinding tussen Oost en West met behoud van het beste van beiden vormt de basis van zijn werk als coach, acupuncturist en auteur. Richard werkt als holistisch geneeskundige in de medische praktijk “Mon Desir” en daarnaast tevens parttime als huisarts.

Informatie over Richard Hoofs vindt u op www.medischepraktijkmondesir.nl. Een interview vindt u hier.

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.