Woensdag 22 januari 2014, Evert-Jan Poorterman “Kwando, de taal van de mythologische goden”

ep2Op 26 oktober gaf Evert-Jan Poorterman bij Sky High Creations de lezing “De 12e planeet”. Dat beviel zo goed dan men direct na afloop vroeg “Wanneer kom je weer?” Op 22 januari a.s. pakt Evert Jan zijn verhaal weer op. Dit keer met als titel: “Kwando: de taal van de mythologische goden”.

In april 1999 ontdekte Evert-Jan dat hij ‘zomaar’ toegang had tot de woorden en karakters op de Sumerische en Babilonische kleitabletten. Deze vondst gaf hij een nieuwe naam; het ‘Kwando’ oftewel commando-taal. Het is de taal der goden en dus ook die’ van de mens. Deze steno en lettergrepentaal heeft zoveel kracht in zich dat er veranderingen op celniveau kunnen intreden. Kwando is de taal van de mythologische en bijbelse goden en werd eens door alle slaven gesproken. Adam en Eva spraken Diets ofwel Nederlands. De goden namen deze taal mee van hun planeet en spreken, lezen, schrijven deze taal in een vloeiende vorm en in de steno-vorm. De kracht van deze taal is scheppend en kan werken als medicijn. Het is een lettergrepentaal en heeft zeer veel kracht in zich. Die taalkracht kan helen en brengt veranderingen aan op cel-niveau. Combinaties van lettergrepen kunnen werken als ‘krachtwoorden’ met een helende en genezende betekenis.

Met behulp van de taalsleutel van het Kwando kan Evert-Jan ook de betekenis van voornamen uitleggen. Met daarbij aandacht voor de kracht erin, de macht en onmacht. Elke voornaam heeft invloed op de drager ervan. Je wordt zoals je heet en je leven vormt zich naar je voornaam. Naamkracht bepaalt wie je wordt, wat je gaat doen en waar je gaat wonen, welk beroep je kiest en wat je ervaart in het leven.Verander je van naam, dan verandert ook je leven.

Evert-Jan zal op zijn humoristische en onderhoudende wijze uitleg geven over het Kwando en op verzoek ook namen van mensen uit het publiek duiden.

Meer informatie over Evert-Jan Poorterman vind je op de sprekerspagina.

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 20,- per persoon (nieuw tarief m.i.v. 1 januari 2014) persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

IMG_9786Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.