Dinsdag 4 februari 2014, Susan Joy Rennison: “Space Weather; gevolgen voor de aarde en de menselijke spiritualiteit”

SusanJoy_PR_7771_2Al meer dan 30 jaar onderzoekt de Britse Susan Joy Rennison de connectie tussen wetenschap en spiritualiteit. Ze is als alternatief, vrijdenkend individu ‘op zoek naar de waarheid’ en heeft in die tijd een onschatbare hoeveelheid informatie weten te verzamelen over wat er eigenlijk aan de hand is in ons universum, in ons zonnestelsel en op onze planeet. Ze heeft een wetenschappelijke eerste graad in natuurkunde en geofysica behaald aan de Universiteit van Liverpool. Ze is nu actief als alternatief ‘practitioner’, onafhankelijk onderzoeker, auteur en spreker.

Joyfire_Final_Cover2In 2006 publiceerde zij haar boek ‘Tuning the Diamonds’ dat in 2010 door uitgeverij Ankh Hermes in het Nederlands werd uitgebracht onder de naam: ‘Afstemmen op de kosmos, Elektromagnetisme en Spirituele Revolutie’. Op 24 juni 2011 publiceerde Susan een essay waarin ze op unieke wijze, wetenschap, metafysica en de astronomische kennis uit voorgaande tijden die in allerlei vormen te vinden is in mythologie, kunst, architectuur en literatuur, integreert.

Met haar werk probeert Susan een belangrijk signaal af te geven aan regeringsleiders, parlementariërs en wetenschappers om zich goed te verdiepen in de vele, nog nooit eerder vertoonde gevolgen van de stralingsemissies die in deze tijd in sneltreinvaart op de heliosfeer, maar ook de aarde afkomen.
Heel lang heeft de wetenschap gedacht dat ons universum wordt gedomineerd door zwaartekracht. Volgens Susan is deze kosmologie al lang achterhaald en leven we in een elektromagnetisch universum. In de nieuwe plasma-kosmologie wordt elektromagnetisme als de enige aandrijvende energie beschouwd. Zwarte gaten en donkere energie of materie kunnen we niet meer als fenomenen van de zwaartekracht uitleggen.

04Nasa beweert dat de invloed van Space Weather steeds groter zal worden. Volgens Nasa-wetenschappers bevinden we ons op het ogenblik op een hoogtepunt van het binnenstromen van kosmische en galactische straling. Hierdoor houden vele wetenschappers zich momenteel bezig met het bestuderen van het gedrag van de zon. Zonne-uitbarstingen leiden tot uitvallen van satellieten, laagfrequente radiocommunicatiesystemen,  plaatsbepalingssystemen en energienetwerken.

Zonne-uitbarstingen kunnen dus wijdverspreide ontwrichting tot gevolg hebben. Om hierop voorbereid te zijn is het nodig dat we ons gaan richten op het voorspellen van kosmisch weer. Als gevolg van space weather kan het schild rond ons zonnestelsel oplossen. Daarnaast is wetenschappelijk aangetoond dat moeder aarde zelf samenwerkt met het universele plan en hierdoor verschijnen er openingen in het aardmagnetisch veld. Zodoende is de magnetische bescherming van onze planeet van tijd tot tijd verdwenen, waardoor grote hoeveelheden kosmische energie in onze magnetosfeer kunnen binnenkomen.

01B_active_SunBij een zonne-uitbarsting wordt de aarde gebombardeerd met plasma geladen deeltjes, maar er komt ook een grote hoeveelheid donkere materie mee. Susan zal tijdens haar lezing aandacht besteden aan de toename van asteroïden, kometen en meteorieten. Ook vreemde vuurballen, het orb-fenomeen en de toename van het Ufo-fenomeen zal aan de orde komen.
Volgens Susan is de astronomische invloed in eeuwenoude teksten bewaard gebleven en heeft de aarde dit dus al eerder meegemaakt.

Er is ook een relatie tussen elektromagnetisme en de spirituele evolutie van de mens. Het universum blijkt te werken met een eigen, alomvattend plan. En hierdoor krijgt de mensheid een nieuw sjabloon aangereikt, dat het mogelijk maakt onszelf ook daadwerkelijk aan te passen aan deze veranderingen. Elektromagnetische velden zijn in staat onze DNA-strengen te veranderen, maar ook onze overtuigingen. Space weather genereert geomagnetische stormen en als elektromagnetisch wezen wordt de mens fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel beïnvloed.

19D_colourful_brain_rtf_portland_CWe zullen dus in rap tempo hoogenergetische mensen moeten worden. De zeer snelle transformatie zal gepaard gaan met elektronische chaos. Het menselijk energieveld werkt als schild en zal daarom versterkt moeten worden. Dit is een natuurlijk proces dat altijd optreedt tijdens spirituele evolutie.

Moeder aarde zal als levende entiteit transcenderen naar een nieuw bewustzijnsniveau of andere bewustzijnsfrequentie en een nieuw en bijzonder tijdperk zal zijn intrede doen. Er is sprake van een ‘planetaire opfrisser’.
Daarnaast heeft Susan ontdekt dat deze stellingen worden bevestigd binnen de meer spirituele delen van progressief metafysische kringen, die van mening zijn dat de hoog energetische straling die tegenwoordig op ons neerdaalt, transformaties teweeg zal brengen.
Op basis van al deze feiten realiseert Susan zich dat er hoop gloort voor het menselijk ras en dat de mensheid zich in een proces bevindt waarin het paradijs opnieuw zal aanbreken.

De voertaal van deze lezing is Engels.

Meer informatie: www.susanrennison.com
Voor een interview met Susan Joy Rennison op Veritas Radio klik hier

Voor wie Oud-Beijerland te ver weg is of wie graag een heel dagprogramma bijwoont kan terecht bij Want To Know in Biddinghuizen op zondag 2 februari. Van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten € 60,– Meer informatie vind je hier

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 20,- per persoon (Nieuw tarief m.i.v. 1 januari 2014). Consumpties zijn inbegrepen.

Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.