Donderdag 12 juni 2014, Philip Varekamp: “Orgone Transformers, Hèt middel tegen elektrostress”

IMG_1729Philip Varekamp is Beeldend Kunstenaar, heeft o.a. een opleiding genoten op de Wackers Kunstacademie in Amsterdam en is momenteel eigenaar van de Orgone Giftshop. Hij kwam via via in aanraking met orgone energie en orgone transformers, maakte zijn eerste orgonite en voelde er energie uitkomen. Sindsdien is het van een hobby tot zijn werk gegroeid en heeft hij een webwinkel opgericht, later aangevuld met een stenenwinkel in een winkelstraatje in Rotterdam. Het is voor hem een ideale combinatie van mensen helpen, spiritualiteit, creativiteit en ambachtelijkheid.

orgone-cone-restoracio-1Wat is Orgone?
In de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw was Dr. Wilhelm Reich (1897-1957) in staat om het bestaan van etherische energie (levensenergie, Chi, Prana, Ether) waar te nemen en te meten, welke hij Orgone noemde. Hij gebruikte hiervoor een aangepaste geigerteller.

fractal-groenespiraarl150Wat veroorzaakt negatieve energie of schadelijke straling?
Binnenshuis: mobiele telefoons, DECT-telefoons, computers, draadloos internet, tv’s, magnetrons, ovens, CV’s, waterbedden, wekkerradio’s, elektrische dekens, loopbanden, TL-verlichting en aardstralen.

Buitenshuis: mobiele telefoonmasten, UMTS-masten en electriciteits-transportkabels.

orgone-bigchargingdisk15Wat is elektrostress en spininversie?
Schadelijke straling kan spininversie op moleculair niveau in de bloedcellen veroorzaken. Bloed bestaat uit bloedcellen en een cel bestaat weer uit moleculen. Moleculen bestaan uit een kern met daarom heen draaiende elektronen. In een gezonde toestand draaien deze elektronen rechtsom, met de klok mee. Door magnetische velden die met name ijzer moleculen beïnvloeden gaan de elektronen in het molecuul van de cel linksom, oftewel tegen de klok in draaien. Dit heet spininversie.

orgone-ear-blue-15Wat zijn de effecten van spininversie?
Bij chronische spininversie (langer dan 2 maanden) kunnen de volgende effecten optreden:
– Vermoeid, futloos, gedeprimeerd zonder duidelijke oorzaak;
– Verzuring in de weefsels, verminderde opname van vitaminen en mineralen en verlaging van immuniteit;
– Last van duizelingen, druk achter de ogen en/of hoofdpijn, oorsuizingen. Niet tegen drukte kunnen zoals in winkelcentra en volle zalen;
– Onrustig, zenuwachtig en klachten die ’s nachts verergeren;
– Slaapproblemen zoals nachtbraken, nachtmerries en ’s ochtends moe opstaan;
– Prikkelbaarheid, geheugenverlies en verminderd concentratievermogen.
Kort samengevat leidt straling tot spininversie. Spininversie leidt tot verzuring en aantasting van de immuniteit. Immuniteit verhogen, tekorten aanvullen en klachten van welke aard dan ook aanpakken, wordt veel effectiever als eerst de spininversie wordt behandeld en de ‘spin’ in het bloed weer wordt omgepoold. Vervolgens moet het huis of de werkplek ontstoord worden.

orgonerozopiramido15Wat is een Orgone Transformer?
Het is een mengsel van metaal, kunsthars en halfedelstenen. Heel simpel gesteld werken de objecten zo dat de energie aangetrokken wordt door de organische component (de kunsthars) en dan weerkaatst wordt door de anorganische component (het metaal). Een kwartskristal zorgt ervoor dat de energie volcontinue georganiseerd wordt en het object verlaat als een positieve en schone energie.

Wat doet een Orgone Transformer?
– Ze polen het lichaam om en heffen hierdoor spininversie op;
– Ze reinigen en balanceren de energie;
– Ze harmoniseren de Chi/Prana om je heen:
– Ze transformeren de negatieve etherische energie in positieve energie;
– Ze zijn effectief tegen eletrosmog en negatieve aardstralen;
– Ze verminderen schadelijke gevolgen van elektro-magnetische straling;
– Ze zorgen dat je meer in je eigen energie blijft;
– Ze helpen aangeboren psychische gevoeligheid te ontwaken;
– Ze stimuleren de positiviteit in mensen en de omgeving;
– Ze verbeteren de relaties tussen mensen;
– Ze verminderen vaak chronische slapeloosheid.

orgoneheartblue15Hoe kan je een Orgone Transformer gebruiken?
Je kan een Orgone Transformer overal neerleggen om positieve Chi/Prana in de omgeving in te brengen. Bijvoorbeeld bij de watermeter, onder het bed, bij de planten, bij de magnetron, in de koelkast, in het handschoenen vakje van de auto, bij het basisstation van de DECT-telefoon, bij de computer, op negatieve aardlijnen of bij de mobiele telefoonzendmast op het dak. Overal zal het de negatieve energie omzetten in positieve energie.

orgone-gsm-zwart-rechthoek-15Welke soorten Orgone Transformers zijn er?
Er zijn piramides, ronde piramides, kogels, hangers met fractals, ringen, hartjes en meer. Deze zijn alle met de hand gemaakt, zeer betaalbaar en te verkrijgen in de Orgone Giftshop van Philip Varekamp aan de Zaagmolenkade 113 te Rotterdam. Zie ook www.orgone-giftshop.com. Tijdens de lezing zullen er Orgone Transformers te zien en te koop zijn.

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. Je aanmelding is definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 tnv R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je ontvangt een bevestiging.

Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.