Woensdag 12 september 2012, Monique Klinkenbergh

“De graancirkels van 2012, op zoek naar het ultieme bewijs”

Monique Klinkenbergh is een van de meest geestdriftige graancirkel onderzoekers van dit moment. Begin 2012 opende zij in Naarden het “Graancirkelcentrum”, waar iedereen terecht kan voor de meest recente informatie over graancirkels. De zomer van 2012 brengt ze door in het graancirkellandschap bij uitstek, Wiltshire in Zuid-Engeland.

Monique zit bovenop het fenomeen. Dagelijks vliegt zij in de vroege ochtend over de velden op zoek naar nieuwe formaties. Op die manier heeft ze al voor de tweede keer een “day time event” ontdekt. Dat betekent dat ze een graancirkel heeft gevonden, die er eerder op de dag nog niet was. Met haar onderzoek is ze op zoek naar het ultieme bewijs dat graancirkels een serieus te nemen fenomeen zijn. Daarvoor moet je onomstotelijk bewijs zien te vinden dat een graancirkel binnen een zeer korte tijdspanne, bijvoorbeeld 15 of 30 minuten ontstaat.

Omdat Monique zo bovenop het fenomeen zit, heeft ze boeiende verhalen te vertellen over het graancirkelseizoen van 2012, dat op dit moment nog in volle gang is. Niet alleen zoekt ze naar nieuwe formaties in Wiltshire, ook houdt ze nauwkeurig bij wat er in Nederland en de rest van de wereld op dat gebied gebeurt.

Voordat Monique Klinkenbergh in de graancirkelwereld terechtkwam was ze enkele jaren hoofdredacteur van het kunstmagazine Tableau en bestierde zeer succesvol haar eigen uitgeverij in kunstagenda’s. Zie ook haar website: www.cropcirclegroup.com.

Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

Programma

19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel

Locatie

Galerie Beelden Bij Beljon
West-Voorstraat 24
3262 JP  Oud-Beijerland
Zie kaart.

Nieuwsbrief

Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.