Zaterdag 7 mei 2022 “Wereld in Transitie”, lezing door Han Touw (Dongen)

De Wereld is in transitie. Dat gebeurt op dit moment zowel op onze Aarde, als op Universeel niveau. We merken steeds meer dat systemen die we zelf bedacht hebben niet meer werken. Het is tijd om op Aarde het roer om te gooien en plaats te maken voor nieuwe systemen.

Han benoemt een aantal van deze systemen en gaat in op transitieprocessen en uitdagingen die daarmee gepaard gaan om tot nieuwe systemen te komen.
Daarnaast is er op het Universele vlak een groot, noem het maar Herstelplan, gaande, wat deel uitmaakt van een veel grotere transitie. Herstellen wat er in het verleden voor gezorgd heeft dat de Mens ver van zichzelf kwam te staan. Ook dit aspect wordt toegelicht in deze lezing.

Autonomie
Eén van de nieuwe systemen waar Han op zal ingaan is autonomie. Han is zelf sinds kort autonoom. Wat betekent autonoom zijn precies? En hoe word je dat? Wat zijn de voordelen de nadelen en wat is het verschil tussen autonoom en soeverein, Han vertelt over zijn proces.

Han Touw
Han heeft zelf 4 jaar geleden het roer drastisch omgegooid in zijn leven en is na een periode van bezinning en rust nu zo’n 2,5 jaar actief bezig met Bewustzijn en het ontwikkelen daarvan. Gebeurtenissen, cursussen en boeken op, onder andere, het gebied van reizen naar andere lagen van ons Bewustzijn, Meditaties, Esoterie, Astrologie, Kosmologie en Persoonlijke Ontwikkeling kwamen in Synchroniciteit op zijn pad en hebben geleid tot ervaringen en inzichten die hij graag wil delen.

Programma
14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Lezing deel I
15.30 uur: Pauze
15.45 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
16.45 uur: Gelegenheid om Han Touw persoonlijk te ontmoeten
17.00 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Transitie”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 22,50 pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.