Themadag “Hulpbronnen voor de Transformatietijd” Lezingen apart boeken

De lezingen zijn ook apart te boeken.
De lezing van Philip Varekamp “Orgone Transformers” en de lezing van Frank Silvis “De Wondere Wereld van Water” kosten elk € 17,50 per persoon inclusief 1 consumptie (koffie/thee). Op de dag zelf is de prijs € 20,–.

De lezing van Piet Vergunst en het forum kosten samen € 22,50 inclusief 1 consumptie (koffie/thee). Op de dag zelf is de prijs € 25,–.

Aanmelden voor een van de lezingen kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het betreffende bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 (BIC code: ABNANL2A) t.n.v. R.J. Beljon.

Toch aanmelden voor de hele dag?
Aanmelden kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Themadag Hulpbronnen Transformatietijd”. De kosten bedragen € 55,– per persoon inclusief 4 consumpties (koffie of thee). Studenten en jongeren tot 20 jaar € 30,– op vertoon van hun studentenkaart of identiteitsbewijs. Koffie, thee en kleine versnaperingen zijn aanwezig. Borrel, lunch en andere dranken zijn niet inbegrepen. Ter plekke is een lunch beschikbaar voor een redelijke prijs. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het betreffende bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 (BIC code: ABNANL2A) t.n.v. R.J. Beljon. Aan de zaal is de prijs € 60,–

Terug naar de informatiepagina