Zaterdag 2 juli 2022 “De Taal van Graancirkels” lezing door Johan Keijser (Videovertoning in Dongen)

Het graancirkelseizoen is weer begonnen. Ieder jaar verschijnen er in graanvelden over de hele wereld mysterieuze figuren. Met name in het Engelse Wiltshire. Johan Keijser, in zijn werkzame leven jurist, was sinds jaren geïntrigeerd door dit fenomeen en is het intensief gaan bestuderen. Gedurende zijn studie kwam hij het Amerikaanse medium Judith Moore tegen.

Johan ontdekte dat de graancirkels tegen ons spreken. Judith Moore is in staat om de taal van de graancirkels te ontcijferen. Ze ontvangt downloads die ze ter plekke uitspreekt en waar ze tekeningen van maakt die ze starglyphs noemt. Een starglyph is de sleutel tot de betreffende graancirkel. Judith activeert daarmee de graancirkel. Johan Keijser maakte samen met Judith Moore een aantal boeken waarin talloze graancirkels worden beschreven aan de hand van de doorgevingen die Judith kreeg. Deze doorgevingen zijn van Arcturiaanse afkomst en blijken naadloos van toepassing op de huidige tijd.

In de lezing zal Johan kort de geschiedenis van graancirkels schetsen. Ook zal hij op basis van zijn bronnen vertellen wie de graancirkels maken en hoe ze worden gemaakt. Verder zal hij vooral op basis van de doorgevingen van Judith Moore beschrijven hoe graancirkels de mensheid helpen in deze tijd van transformatie. DNA speelt daarbij een belangrijke rol. Ons DNA wordt door graancirkels veranderd, en dat heeft invloed op ons bewustzijnsniveau en voorts op onze omgeving. Ook komt er uitleg over de heliige graal en hoe je aanwezigheid ter plekke een graancirkel kan activeren.

Johan Keijser
Johan Keijser (1934) is helaas in 2009 overleden, midden in de voltooing van zijn laatste boek dat later in 2009 verscheen. Johan heeft natuurkunde en rechten gestudeerd en was als jurist gespecialiseerd in octrooi-recht. Deze academische achtergrond kwam hem goed van pas bij het bestuderen van het graancirkelfenomeen.
Judith Moore over Johan Keijser: “Ik ontmoette Johan in Amsterdam in het voorjaar van 2004. Na de reading die ik voor hem deed, noemde hij het idee om samen een boek te maken over de Nederlandse graancirkels; ik stemde erin toe. Toen hij me later tekeningen van de Nederlandse graancirkels stuurde schrok ik wel omdat er geen foto’s beschikbaar waren.”
Het werd het begin van een boeiende graancirkelspeurtocht en een vriendschap met Johan en zijn vrouw Hennie Aleida. Het werd Johan’s bezielde levenswerk. Na Taal van Graancirkels en Language of Crop Circles (2005) verscheen in 2006 Werken met de Graancirkel Codes. Tenslotte verscheen postuum in 2009 de bijgewerkte versie van Werken met de Graancirkel Codes, waarin graancirkels waren verwerkt tot en met 2008.

Video
De lezing wordt gebracht als videoregstratie van een van de laatste lezingen die Johan Keijser gaf, in oktober 2008. Na een korte inleiding zal de video die 1 uur en 20 minuten duurt worden vertoond. Na een korte pauze is er gelegenheid tot vragen stellen en discussie. Daarvoor zijn de weduwe van Johan, Aleida Hendriks aanwezig en Roeland en Nancy natuurlijk. 

Persoonlijk
In 2002 gingen Nancy en Roeland kijken naar een graancirkel bij Windmill Hill. Daar aangekomen zei een Amerikaanse vrouw “fijn dat jullie er zijn, nu kunnen we beginnen”. Dat bleek Judith Moore te zijn. Ons DNA en dat van de andere aanwezigen was nodig om deze graancirkel te activeren. De download en de starglyph die bij deze gebeurtenis horen staan vermeld in het boek De Taal van Graancirkels. De foto is van Roeland.

Programma
14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Inleding en vertoning van de video
16.00 uur: Pauze
16.15 uur: Discussie en vragen met de weduwwe van Johan, Aleida Hendriks, Nancy en Roeland.
16.45 uur: Einde en napraten
17.00 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze videovertoning kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Johan Keijser”. De kosten bedragen € 15,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 17,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Een fantastische biologiscge supermarkt maakt deel uit van deze locatie. Henriëtte houdt speciaal voor ons deze winkel open na afloop van de lezing!
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.