Stands op het symposium “5 jaar Sky High Creations”

HermanHerman Hegge: Frontierworld
Herman Hegge heeft zijn opleiding genoten aan de Landbouw-hogeschool in Groningen. Vervolgens werkte hij jarenlang voor een bedrijf in de ICT-sector. Begin jaren `90 kwam hij in aanraking met het fenomeen graancirkels. Het jaar 1995 was een druk jaar voor Herman. Samen met Michael Hesemann schreef hij het boek: “Boodschappen uit de kosmos, het mysterie van graancirkels en andere fenomenen in het veld” (niet meer verkrijgbaar). In 1995 richtte hij het DCCCS op, wat staat voor Dutch Centre for Crop Circle Studies.Dit is een groep mensen die vanuit verschillende disciplines het graancirkel fenomeen bestudeert en die nog steeds actief is. In datzelfde jaar begon Herman met de Frontier Sciences Foundation, onder welke naam hij meerdere zeer interessante Frontier Symposia in Krasnapolsky heeft georganiseerd, over diverse grenswetenschappelijke onderwerpen. De naam is nu veranderd in Frontier World. Tegelijkertijd bracht hij het grensverleggende Frontier 2000 uit, beter bekend als Frontier Magazine. Frontier World verkoopt boeken, tijdschriften en gezondheidsproducten.
www.frontierworld.nl

AlbertAlbert de Louw: Spiegelbeeld Magazine en dr. Gert Schuitemaker
Albert de Louw geeft al 21 jaar het tijdschrift Spiegelbeeld uit dat zich richt op wetenschap,  gezondheid, maatschappij en bewustwording.  Vorig jaar vierde het tijdschrift haar 20 jarig jubilieum met het Spiegelbeeld Congres in het Evoluon.
Meer informatie over dr. Gert Schuitemaker vind je bij de sprekers.
www.spiegelbeeld.nl en www.schuitemaker.nl

Aad en Sjaak vierkantSjaak Damen en Aad van der Hout
Sjaak Damen is een landbouwer met bovennatuurlijke gaven, die als geen ander kan uitleggen hoe het gewas zich gedraagt na zaaien, bewerken en oogsten. Met hulp van gene zijn (andere dimensie) heeft Sjaak een nieuw tarwe ras ontwikkeld met turbo-aren (een derde langer). De basis daarvoor is zaad
van een graancirkel uit 2009. De CZAV (Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging) heeft in de zomer van 2015 proeven genomen met het nieuwe tarwe ras en het inmiddels gekwalificeerd als baktarwe.Samen met Aad van der Hout schreef hij drie boeken over het proces dat hij doorliep om tot het nieuwe tarwe ras te komen. In de boeken staat uitgebreid beschreven wat zijn contact met gene zijde (oma en opa graancirkelmaker en de jonge vrouw) heeft opgeleverd. De boeken bevatten veel informatie over hoe de mens met de planeet omgaat en wat daaraan zou moeten en kunnen veranderen willen wij een duurzame toekomst tegemoet gaan.
Sjaak en Aad geven alle informatie over het nieuwe tarwe ras en de contacten met gene zijde. Ook verkopen ze het meel van het nieuwe tarwe ras en natuurlijk de boeken “Werkelijkheid of fictie” (mei 2014), “Kosmische levenslessen” (december 2014) en “Op naar zelfbewustzijn”(oktober 2015).

48Philip Varekamp: De Orgone Giftshop
Philip Varekamp is Beeldend Kunstenaar, heeft o.a. een opleiding genoten op de Wackers Kunstacademie in Amsterdam en is momenteel eigenaar van de Orgone Giftshop. Hij kwam via via in aanraking met orgone energie en Orgone Transformers, maakte zijn eerste orgonite en voelde er energie uitkomen. Sindsdien is het van een hobby tot zijn werk gegroeid en heeft hij een webwinkel  opgericht, later aangevuld met een stenenwinkel in een winkelstraatje in Rotterdam. Het is voor Philip een ideale combinatie van mensen helpen, spiritualiteit, creativiteit en ambachtelijkheid.
Philip verkoopt orgonieten als ronde piramides, hangers, bars etc. Deze orgonieten zijn bedoeld om de straling van wifi, dect telefoons  etc. te neutraliseren en de kwalijke gevolgen daarvan in te dammen.
www.orgone-giftshop.com

kennsiboekStichting Het Kennisboek
Vanuit Kosmos, de Bron, zijn boodschappen ontvangen die vertellen over de Grote Transitie waar mens en aarde zich in bevinden. Het Kennis Boek is bedoeld als een gids om ons in de overgang naar een nieuw stelsel van leven te begeleiden. De programma’s van Het Kennis Boek worden in Nederland en in meer dan 50 landen uitgevoerd. Het is duidelijk dat mens en planeet aan het veranderen zijn. Speciale
kosmische stromingen beïnvloeden ons allemaal. Ongeacht of je je daar nu wel of niet van bewust bent. Onze planeet heeft de transformatie naar de vierde dimensie doorgemaakt. Hoorde individualiteit bij de derde dimensie, collectiviteit en samenwerking is het bewustzijn van de vierde dimensie. Dit proces is momenteel gaande op onze aarde.
www.hetkennisboek.nl

Miek09cAnnemieke en Willem Witteveen
Annemieke Witteveen, van oorsprong lerares basisonderwijs, wist na het lezen van het boek “Graancirkels, een wereldwijd mysterie” van Janet Ossebaard in november 2002, zeker dat dit was waar ze altijd naar op zoek was geweest zonder het zelf te weten. Sinds 2003 gaat zij jaarlijks naar Wiltshire voor de graancirkels en het contact met andere onderzoekers. In de stand verkoopt zij natuurlijk het boek “De grote piramide van Gizeh” van haar man Willem Witteveen, haar eigen boek “Cirkeljagers”, diverse graancirkelmemorabilia en speciaal voor deze gelegenheid ingekochte ankh hangers.
annemiekewitteveen.blogspot.nl en willemwitteveen.blogspot.nl