Zaterdag 9 september 2023, “De Shumann-Resonantie”, lezing door dr. Saskia Bosman (Dongen)

Lezing met meditatie, door Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Wat is de Schumann-resonantie en wat hebben wij eraan?
Er zijn aanwijzingen dat de Schumann-resonantie, een elektromagnetische trilling in de atmosfeer, een rol speelt bij genezing en gezondheid. In deze lezing zal heldere uitleg gegeven worden over hoe de Schumann-resonantie wordt opgewekt door onweersontladingen, hoe de Schumann resonantie blijft trillen rond de Aarde en hoe onze hersenen (en de rest van ons lichaam) erdoor beïnvloed worden. En ook hoe onze hersenen af en aan contact zoeken met de Schumann resonantie. Hierin speelt de pijnappelklier een belangrijke rol.

Saskia Bosman heeft op een geofysisch observatorium in Slowakije samen met collega’s onderzoek gedaan aan de Schumann-resonantie en wat deze doet met hersenen en bewustzijn. Uit literatuuronderzoek is gebleken welke rol de Schumann-resonantie  speelt bij genezing en gezondheid. De Schumann resonantie zelf wordt beïnvloed door gebeurtenissen in het heelal, zoals zonne-uitbarstingen.  En zo worden ons bewustzijn en onze gezondheid ook door het heelal beïnvloed.

De Schumann-resonantie bestaat uit een serie (een ‘akkoord’) van elektromagnetische frequenties. In spirituele kringen wordt vaak gezegd dat de basisfrequentie (‘grondtoon’) van de Schumann-resonantie omhoog gaat en ons bewustzijn mee beweegt. Is dit gemeten?

In de lezing zal ook informatie gegeven worden over het Schumann Instituut Nederland en de 2-daagse Schumann Resonantie cursus.

Dr. Saskia Bosman
Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 45 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog en bewustzijnstrainer in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie. Sinds 5 maart 2023 is ze trainer/coach bij het Schumann Instituut Nederland, https://schumanninstituut.com/ .

Programma
14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Programma deel I
15.30 uur: Pauze
16.00 uur: Programma deel II 
17.00 uur: Gelegenheid om Saskia Bosman persoonlijk te ontmoeten
17.30 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Shuman-Resonantie”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Een fantastische biologiscge supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.