Zaterdag 11 december 2021 “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, lezing door mr. Nancy Polet (Live in Breda)

Sekhmet in het British Museum
Nancy Polet had in de zomer van 2016 een zeer indringende en persoonlijke mystieke ervaring met de Egyptische Godin Sekhmet in het British Museum in Londen. 
Nancy voelde de drang een bezoek te brengen aan The Egyptian Hall van The British Museum. Eenmaal ter plaatse zoog een enorm beeld van de Godin Sekhmet haar naar zich toe. Nancy’s adem stokte en haar partner Roeland zag haar schrikken. Een ongrijpbaar diepe herinnering kwam boven. Nancy kende dit beeld en voelde een enorme bezitterigheid. Ze voelde duidelijk: “Ze is van mij en ik ben van Haar”. Nancy’s tranen begonnen te stromen en ze kon niet ophouden Haar in de ogen te kijken. Ze ervoer een bewustzijn en een enorm troostende liefde. Voor Nancy was dit beeld “levend” en bezield. 
In de jaren daarna kreeg Nancy veel informatie en vele downloads van Sekhmet. Begin 2020 werden de downloads Nancy te zwaar en hield ze Sekhmet op afstand. Vervolgens belandde Nancy in “De Donkere Nacht van de Ziel”. Inmiddels is Nancy als herboren uit deze periode ontwaakt en is de connectie met Sekhmet onder de voorwaarde van wederzijds respect hersteld.

Onderzoek naar Sekhmet
Naar aanleiding van deze en andere persoonlijke ervaringen heeft Nancy grondig onderzoek gedaan naar Sekhmet, gebaseerd op vele Egyptologische boeken en geschriften, spirituele boeken, channelings en overleveringen, maar ook op basis van diverse gesprekken met gelijkgestemde mensen.
Sekhmet is door Egyptologen niet uitgebreid bestudeerd, terwijl Zij de krachtigste en belangrijkste Egyptische Godin is. Op spiritueel gebied worden er steeds meer spirituele boeken over Sekhmet gepubliceerd. De schrijvers getuigen allemaal van persoonlijke spirituele ervaringen met een “levende” Sekhmet, zowel in Karnak als in diverse musea.
Daarnaast verschijnen op facebook steeds meer aan Sekhmet gewijde pagina’s waar mensen ervaringen kunnen delen.

De huidige crisis op aarde
Sekhmet is de originele kracht die de schepping bestuurt. In tijden van chaos komt Sekhmet naar de aarde om deze weer in balans te krijgen door de chaos weg te branden om plaats te maken voor nieuwe energie en hogere frequenties. Je zou kunnen zeggen dat Sekhmet in deze tijd flink aan het huishouden is.
Maar ook laat ze Haar aanbidders door een transformatie gaan. In dat geval verslindt Ze als het ware alles wat mensen in hun leven willen veranderen, waarna heling plaatsvindt, de gezondheid zich herstelt en/of men de uitdagingen van deze tijd aan kan.
Sekhmet is dus zowel een vernietiger als een healer, maar staat vooral voor vrouwelijke kracht. Na duizenden jaren patriarchaat heeft de wereld dringend behoefte aan vrouwelijke kracht, zodat de huidige situatie in de wereld drastisch kan verbeteren.
Sekhmet trekt mensen aan die het nodig hebben om in hun kracht te gaan staan en hun rug recht te houden. Er zijn diverse manieren waarop je Sekhmet om hulp en kracht kunt vragen om niet in de angst te schieten gedurende de huidige crisis.

Inhoud lezing en geleide-meditatie
Nancy zal haar persoonlijke ervaringen en onderzoek naar Sekhmet delen, ondersteunt door prachtige foto’s en video’s. Meerdere methoden om Sekhmet om hulp of kracht te vragen zullen aan bod komen. De lezing zal worden afgesloten met een geleide-meditatie waarbij de aanwezigen worden uitgenodigd zelf de “levende” energie van Sekhmet te ervaren.
Nancy heeft meerdere lezingen over Sekhmet gegeven in binnen- en buitenland. De ervaring leert dat vele mensen die zich aangetrokken voelen tot Sekhmet tijdens de geleide-meditatie een persoonlijke boodschap van Haar ontvangen. Dit varieert van persoonlijk relevante informatie, een spiritueel cadeautje of een aai van de poot van een leeuw over het gezicht. 

Lezing over Lion Beings en Witte Leeuwen en groepsmeditatie
Begin volgend jaar zal Nancy een vervolglezing over Sekhmet geven waarbij de connectie zal worden gelegd met de Lion Beings en de Witte Leeuwen. Deze lezing zal worden afgesloten met een groepsmeditatie, in de lijn van de groepsmediaties van Dion Fortune tijdens de 2e WO. Voor meer info over Dion, zie de laatste 2 artikelen hieronder.
De aanwezigen zullen hierbij worden gevraagd zich te concentreren op symbolen en het archetype van Sekhmet, de buitenaardse Lion Beings en de Witte leeuwen op aarde. Het doel is om de negatieve krachten die Nederland overheersen te neutraliseren. We gaan ons een Nederland verbeelden, waar we zonder angst of pandemie, in vrijheid, blakende gezondheid en harmonie leven.

Artikelen en videoregistratie
Hieronder vind je het artikel in het maart/april nummer 2017 van Frontier Magazine, het februari-nummer van Paravisie van 2019 en een link naar de videoregistratie die in 2017 is gemaakt van de lezing “When Sekhmet becomes alive” door Miles Johnston van The Bases Project. Klik op de afbeelding om de artikelen te lezen of de video af te spelen.

“Als Sekhmet tot je spreekt” in Frontier Magazine van maart/april 2017.

Als Sekhmet tot je spreekt in het tijdschrift Paravisie van februari 2019.

The Lecture “When Sekhmet Becomes Alive” on Youtube:

“Ontmoeting met een Keltische Godin in Glastonbury” in het tijdschrift Spiegelbeeld van maart 2014.
06

 

 

 

 

 


“Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.
Het leven en de magie van Dion Fortune

 

 

 

 

 

Nancy Polet
Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

Programma
14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: lezing deel I
16.00 uur: pauze
16.30: lezing deel II en geleide-meditatie
17.00 uur: borrel en gelegenheid om Nancy Polet persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Sekhmet”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop inclusief 1 consumptie. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Aan de zaal is de prijs € 22,50 pp. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

Locatie
De Sacramentskerk te Breda
Zandberglaan 58
4818 GL Breda

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06  54752559