UITVERKOCHT! Zondag 24 maart 2024, “Pyramids as Ancient Energy Machines”, lezing door dr. Semir Osmanagic (Klein-Dongen)

De lezing van Semir Osmanagic in Klein-Dongen komende zondag is uitverkocht. We werken met een wachtijst. Als je ons je naam email en telefoonnummer doorgeeft kunnen we je bekken als er plaats vrijkomt. Dat kan eventueel op de dag zelf zijn. Dit gaat op volgorde van binnenkomst.

Dr. Semir Osmanagic Ph.D. ontdekte de eerste piramides op het Europese continent in zijn thuisland Bosnië in 2005. In oktober 2013 gaf hij zijn eerste lezing bij Sky High Creations en dat was een zinderende avond. De bezoekers luisterden ademloos naar zijn ontdekkingsreis.

Het opgravingsgebied in Bosnië omvat bevat 5 piramides en een kilometerslang ondergronds tunnelsysteem dat de piramides met elkaar verbindt. De Boviswaarde van die tunnels overstijgt de 40.000. Daarnaast worden er waarden van 5.000 tot 284.000(!) negatieve ionen per vierkante centimeter gemeten, welke goed zijn voor o.a. stressvermindering, het immuunsysteem en je metabolisme. Ter vergelijking zijn er in huis zo’n 40, buitenshuis zo’n 100 en hoog in de bergen 1000 tot 2000 negatieve ionen per vierkante centimeter.

Na 10 jaar is dr. Semir Osmanagic weer terug bij Sky High Creations. In die tijd zijn er veel vorderingen gemaakt en heeft hij duizenden enthousiaste bezoekers ontvangen. Osmanagic heeft ook een theorie over de functie van de piramides. Hij zal zijn meest recente ontdekkingen in Bosnië met ons delen.

Dr. Semir Osmanagic Ph.D.
Semir Osmanagic is archeoloog, dr. in Maya Studies en heeft jarenlang oude krachtplekken over de hele wereld bestudeerd. Zijn verhaal is wetenschappelijk, spannend, ontluisterend, inspirerend, hoopvol, intrigerend en mysterieus.

De voertaal van deze lezing is Engels

Tijdens deze middag is het mogelijk om boeken van Osmanagic te kopen en te laten signeren. Bovendien zullen er tunnelwater en stukken rots worden meegebracht, zodat belangstellenden dit op eigen wijze kunnen ervaren.

 Meer informatie over Semir Osmanagic en zijn werk vind je op: www.piramidasunca.ba

Programma
13.00 uur: Deur open
13.30 uur: Aanvang, lezing deel I
14.30 uur: Pauze
15.00 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
16.00 uur: Gelegenheid om Semir Osmanagic persoonlijk te ontmoeten
16.30 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Bosnië”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL44ABNA0534003974 t.n.v. Sky High Creations.

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Klein Dongen
Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


Donatie
Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.