Nancy Polet, Spiritueel Coach

Nancy Polet is milieujurist en bestudeert al 40 jaar spiritualiteit en grenswetenschap. Ze is bekend van Sky High Creations, onder welke naam ze lezingen en evenementen op het gebied van spiritualiteit en grenswetenshap organiseert. Ook geeft ze nationaal en internationaal lezingen over deze onderwerpen.
Daarnaast heeft ze zelf ook het een en ander meegemaakt op het gebied van spirituele groei. De belangrijkste ervaring die ze heeft doorstaan is het proces van Kundalini-Ontwaken. Een proces dat vaak wordt geïdealiseerd, maar dat vele valkuilen en zowel fysieke als geestelijke pijn kent.
Vanuit haar persoonlijke ervaring en ruime kennis kan ze je helpen en bijstaan op jouw spirituele weg.

Nancy Polet
Nancy Polet is ruim 20 jaar werkzaam geweest als milieujurist. Ze studeerde logischerwijs rechten, maar van haar studie maakten ook vakken als psychologie, sociologie en journalistiek deel uit. Al op jonge leeftijd begon ze spiritualiteit en grenswetenschap te bestuderen. Ze heeft het niet alleen bestudeerd, maar ook aan den lijve meegemaakt. Zo heeft ze verschillende mystieke ervaringen gehad. Bijvoorbeeld in de White Spring in Glastonbury. Daar ontmoette ze een kracht die door de blik van één van de bezoekers tot haar sprak: “Weet je het nog?”. De zoektocht naar wat hier was gebeurd bracht haar op het pad van magiër Dion Fortune. Ze schreef er enkele artikelen over en gaf er lezingen over. 
Later kwam ze in aanraking met de levende kracht van de Egyptische Godin Sekhmet. Dat was in het British Museum, waar het mooiste beeld van Sekhmet staat. Dat beeld sprak met haar. Ook naar aanleiding van deze ontmoeting volgde een zoektocht die resulteerde in meerdere workshops, lezingen, artikelen etc. 
Het zijn maar twee voorbeelden van de ervaringen die Nancy opdeed. Ze kent alle hoeken en gaten van de spirituele en grenswetenschappelijke wereld. Graancirkels, wereldreligies, Krya Yoga, magie, Montauk, de lijst is te lang op op te noemen. 

Kundalini-ontwaken
De meest indringende ervaring die Nancy heeft gehad is die van het Kundalini-ontwaken. Een proces dat zich spontaan ontvouwde en naar later bleek al 16 jaar gaande is. De laatste 4 jaar daarvan waren zo goed als ondraaglijk en gingen gepaard met veel fysieke en emotionele pijn. Inmiddels is dat proces wat geluwd en heeft ze manieren gevonden om de pijn te stillen. 

Glastonbury
Hoewel Nancy al haar hele leven in Nederland woont, voelt ze zich helemaal thuis in Glastonbury en Avalon. Ze is een regelmatige spreker op het wereldbefaamde Glastonbury Symposium waar ze ook elk jaar een graancirkeltour voor organiseert. Ook organiseert ze elk jaar de Night of Crop Circling, midden in het Engelse graancirkelgebied.

Consult
Wat Nancy je kan bieden is een klankbord. Ze kan je vanuit haar eigen ervaring helpen door te spiegelen wat jij hebt meegemaakt. Ze kan je raad geven over hoe om te gaan met jouw specifieke worstelingen omdat ze er zelf nogal wat heeft doorstaan. Ook als je vragen hebt over specifieke spirituele of grenswetenschappelijke onderwerpen kan ze je helpen. Daar komt naast haar persoonlijke ervaring ook haar decennia lange studie van pas.

Een gemiddeld consult duurt ongeveer 2 uur en kost € 100,–. Nancy ontvangt jou thuis in haar heiligdom, omringd door haar bibliotheek vol met spirituele en grenswetenschappelijke naslagwerken. De kans is groot dat het antwoord op jouw vraag daar tussen staat. 

Werkwijze
Doorgaans werkt het consult als volgt. Nancy stelt je in de gelegenheid om je verhaal te doen en probeert samen met jou vast te stellen wat het is waar je antwoord op wil. In het vervolg van het gesprek zal ze je de nodige adviezen geven. Mogelijk ben je met één consult al voldoende geholpen, maar het kan ook zijn dat het gesprek op een ander moment moet worden vervolgd omdat de problematiek te omvangrijk of te gecompliceerd is voor een enkel consult. In overleg wordt dan een vervolgafspraak gemaakt. Het kan ook dat je eerst een tijdje zelf aan de slag gaat waarna nog een gesprek volgt om jouw ervaringen te evalueren. 

Contact
Als Strijen (net onder Rotterdam) te ver weg is of je woont in het buitenland, dan behoort een telefonisch consult ook tot de mogelijkheden (bellen via whatsapp is ook mogelijk). Als Nederlands lastig is, dan kan het ook in het Engels.

Je kan met Nancy contact opnemen om een afspraak te maken via telefoon of email:
06-20092610 of fc_polet@hotmail.com 
Adres:
Nieuwestraat 58
3291 AS Strijen