Zaterdag 27 januari 2024, “De Oppenheimers van de spirituele wereld. Indruk door bovennatuurlijke afdruk, Wanneer de spirituele wereld de printer bediend”, lezing door Isabelle Duchene (Klein-Dongen)

Wie in de kast nog boeken heeft staan van Time Life weet dat er door de eeuwen heen vele raadsels zijn ontstaan waar de de moderne wetenschap geen antwoord op heeft. Daarom worden deze onderwerpen maar weinig belicht en als er al over wordt gesproken dan is het met de nodige misinformatie of hoongelach.  Hoe anders is dat in de spirituele wereld. Wat hebben een Mexicaanse Tilma Hennep-mantel uit de 16 de Eeuw, Victoriaanse Amerikaanse mediums, stigmata en de lijkwade van Turijn met elkaar gemeen? Spiritueel Medium Isabelle Duchene onderzocht de gelijkenissen en kwam tot een verbazende ontdekking. 

Isabelle staat niet meer verbaasd over de houdiing van de wetenschap tegenover het bestaan van de spirituele wereld. De kennis, en de mogelijkheden om te manifesteren die alle wetten van de fysica tart, illustreren duidelijk dat alles energie is en dat de schepping ontstaat uit die energie. Wij mensen weten nog maar een kruimeltje van wat er allemaal bestaat, laat staan dat we het allemaal kunnen begrijpen.
De voorbeelden van deze fenomenen die Isabelle laat zien helpen ons stil te staan bij de intelligentie van een andere werkelijkheid. Ze zetten ons weer aan het denken. Zei Carl Jung niet dat denken moeilijk was voor velen? Zo moeilijk, dat de mens liever ging oordelen? Helaas kiezen velen de gemakkelijkste weg, die van het oordeel, jammer is dat.
Laten we met zijn allen samen onze grijze massa even laten werken met een honger voor kennis, verwondering en een gezonde nieuwsgierigheid naar nieuwe feiten. Misschien als iedereen dit gaat doen, raakt de wereld eindelijk van vele problemen van af en komen we tot oplossingen.
Isabelle gaat het dus hebben over 3 verschillende feiten die qua tijd, thema en plaats mijlen ver van elkaar liggen en schijnbaar niks met elkaar te maken hebben. Echte, als je dieper gaat graven en door het oog van mediumschap gaat kijken, dan vallen alle puzzel stukjes in elkaar.

Meer info over Isabelle Duchene vind je op haar website: www.isabelleduchene.com
tel 0032472564824

Programma
14.00 uur: Deur open
14.15 uur: Lezing deel I
15.30 uur: Pauze
16.00 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
17.15 uur: Gelegenheid om Ard Pisa persoonlijk te ontmoeten
17.30 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Isabelle Duchene”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL70 ABNA 0505774372 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Klein Dongen
Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.