Zondag 5 december 2021 “Covid-19 ‘Vaccins’, wat zit daar nou eigenlijk in?”, Lezing door Désirée Röver (Live in Dongen)

Désirée L. Röver is een medisch research journalist met vele jaren ervaring in het veld van de levensconforme geneeskunde. Jarenlang schreef zij artikelen voor artsen en therapeuten die zich bezighouden met voedings-, energetische- en functionele geneeskunde, fytotherapie, biofotonen, acupunctuur, e.d.

Vele malen was zij dagvoorzitter op medische congressen. Naast de vele internetradio en videogesprekken die zij met gerenommeerde gasten uit binnen- en buitenland voerde, geeft zij presentaties over een breed scala van onderwerpen. Daarnaast houdt zij zich al meer dan 25 jaar bezig met het fenomeen vaccinatie. In 2009 publiceerde zij een boek over de HPV-vaccins, bedoeld om baarmoederhalskanker te voorkomen… Helaas zijn alle bange vermoedens die zij daarin uitsprak, allemaal uitgekomen.

Covid-19
Inmiddels is de wereld beland in het scenario van een slechte film. Door middel van de dreiging van een “levensgevaarlijk” virus wordt de bevolking onder druk gezet zich te laten vaccineren. Wie zich daar kritisch over uitlaat wordt weggezet als een complotdenker.  Wie twijfelt zich te laten vaccineren krijgt ijskoud de schuld in de schoenen geschoven van alle “maatregelen” die nog moeten worden genomen om het aantal “besmettingen” in te dammen. Een overbelaste zorgsector wordt ons wederom in het vooruitzicht gesteld, terwijl inmiddels ruim 80% van de bevolking gevaccineerd zou zijn. Intussen wordt met allerlei statistiek geprobeerd de bevolking murw te maken en ontvankelijk voor de “boodschap” dat vaccineren de enige uitweg uit deze situatie is. De derde prik is inmiddels aangekondigd.

Het wordt critici van het overheidsbeleid niet makkelijk gemaakt om er zelf achter te komen wat de waarheid is achter de vaccinatiecampagne. Wat zit er in die vaccins? Hoe werken ze echt? Wat zijn de gevaren ervan? Zijn ze wel effectief? Doen de vaccins wat ze beloven of is het middel erger dan de kwaal?

Désirée Röver zocht het allemaal uit en zet het overzichtelijk op een rijtje. Alle argumenten die je nodig hebt om voor jezelf te beslissen of je je wel of niet wil laten vaccineren tegen covid-19.

Wist je bijvoorbeeld dat?
– Covid-19 ‘vaccins’ geen vaccins zijn, maar chemo-therapeutische gen-therapie technologie? Het zijn medische operating systemen op nano-niveau die de genetische structuur van de ontvanger voorgoed en onomkeerbaar veranderen.
– De definitief klinische onderzoeksrapporten van de vier voorlopig goedgekeurde Covid-19 ‘vaccins’ nog ver in de toekomst liggen? Moderna: december 2023, Pfizer: december 2023, Astra Zenica: maart 2024, Johnson en Johnson: december 2023. 
– Een positieve PCR test direct wordt bijgeteld als een ‘Covid geval’? En dat er op de overlijdensakte als doodsoorzaak wordt aangegeven ‘sterven aan Covid’ ook al had de patient verschillende onderliggende ziektebeelden of is hij van de kerktoren gesprongen.
– Afgenomen DNA -3 meter of 3.000 km van jou verwijderd- reageert op je emotionele status? En dat zelfs op dat exacte moment? Dus hoe reageert het DNA in je lichaam als iemand ergens ver weg (clandestien) met uw afgenomen DNA speelt?
– Het onlogisch is om voor een PCT test een onwijs lange wattenstaaf in de neus te duwen terwijl het de speekseldruppeltjes zouden zijn die worden geacht de infectie te verspreiden? 
– De PCR test wordt gebruikt om DARPA hydrogel met nanopartikels, theragrippers en grafeenoxide in het lichaam te inmpanteren en dat daarmee de werking van de pijnappelklier wordt ondermijnd en de denkende mens uiteindelijk kan veranderen in een controleerbare bio-robot? 
– Mondmaskers, PCR test wattenstokken en Covid-19 ‘vaccins’ allemaal grafeenoxide  bevatten en het Pfizer ‘vaccin’ zelfs voor 99% uit grafeenoxide bestaat?
– De grafeenoxide het immuunsysteem aantast en cytokinenstormen kan veroorzaken? Daardoor kan het dubbele longonstekingen veroorzaken.
– De ‘vaccins’ een reactie van het lichaam veroorzaken die een verdikking van de ader van het hart naar de longen veroorzaken die binnen 2 à 3 jaar leiden tot de dood? 

Griepprik
Inmiddels wordt er ook gedreigd met een enorme griepgolf. Daarom is er inmiddels een campagne gestart voor de griepprik. Daarbij wordt voor het eerst in de geschiedenis het argument van stal gehaald dat je met een griepprik ook “anderen” beschermd. En dus is het nu ook jouw schuld als een ander met griepverschijnselen in het ziekenhuis beland omdat jij je griepprik niet hebt gehaald.

Keuzevrijheid
De keuze is nog vrij, je mag zelf bepalen of je een covid-19 vaccinatie en/of een griepprik wil halen of niet. De sociale druk is echter wel zo groot dat je gerust van dwang mag spreken. Bovendien word je in je beweigingsvrijheid beperkt. Geen verplichting maar wel dwang. En hoewel het formeel not done is om de vraag te stellen of je wel of niet gevaccineerd bent, moet je toch voortdurend in de verdediging om je keuze toe te lichten. En dan is het handig om eens goed op een rijtje te hebben wat de risico’s van het vaccineren nou eigenlijk zijn.

MELD JE AAN!
Onze bijeenkomsten zijn besloten van aard. Daarom hoeven wij GEEN CORONACHECK te doen aan de deur. Voorwaarde is wel dat iedereen zich van tevoren aanmeldt en niet onaangekondigd aan de deur verschijnt. Het is dus zaak dat je voor vertrek per email of telefoon aanmeldt en de betaling in orde maakt. Bij voorbaat dank voor je begrip en medewerking.

Programma (Zondag 5 december 2021)
14.00 uur: ontvangst
14.30 uur: Lezing deel I
15.30 uur: pauze
15.45 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
16.45 uur: Gelegenheid om Désirée Röver persoonlijk te ontmoeten
17.00 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Prik”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 20,– pp. overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.