Dringende oproep van mr. Nancy Polet tot actie, 5e bericht!

Sky High Creations logo

Oproep voor de 5e groepsmeditatie op zaterdag 27 november 2021.

Ik roep op om deel te nemen aan een groepsmeditatie, iedere zaterdagavond vanaf 20.00 tot 20.15 uur. De start was zaterdag 30 oktober 2021. Aan het einde van iedere week worden de instructies voor de volgende meditatie per email verzonden. 

Huidige situatie 
Sinds 13 november moeten horeca en winkels eerder dicht. De 1,5 meter en de mondmaskers zijn weer terug. Bij een protestactie werd een demonstrant neergeschoten door de politie.
In Oostenrijk mogen ongevaccineerden alleen nog naar buiten voor essentiële boodschappen en werk. In hetzelfde land wordt een wet voorbereid om vaccinatie te verplichten. Er gaan berichten rond dat in Australë Aboriginals onder dwang worden gevaccineerd.
Wij zelf hebben een nieuwe locatie moeten zoeken nadat de Sacramentskerk in Breda had besloten alleen nog gevaccineerde gasten binnen te laten. We hebben een prachtige nieuwe locatie gevonden in Dongen die aan alle eisen voldoet.

   

Veel gestelde vragen

·       Moet ik mij aanmelden?
Nee, je hoeft je niet aan te melden. Gewoon de instructies van de meditatie volgen is voldoende.

·       Wat als je verhinderd bent?
Het beste resultaat wordt bereikt als iedereen tegelijk mediteert, maar als je verhinderd bent, doe de meditatie dan op een moment dat het je schikt.

·       Zouden we de meditatie niet dagelijks moeten doen?
Dion Fortune adviseerde dat wel, omdat daarmee de meditatie extra krachtig wordt. Wij vrezen dat dit in de moderne wereld voor de meeste mensen echter niet haalbaar zal zijn. 

Ervaringen

·       We merken dat Nancy’s oproep vaak wordt gedeeld, dat wordt op prijs gesteld. Ook komen mensen in groepjes samen om de meditatie te doen. De groep deelnemers aan de meditatie wordt steeds groter.

·       Sommige deelnemers ervaren de meditatie als krachtig, sommigen trillen een vibratie hoger en anderen nemen na afloop waar dat het veld rustiger is.

Dion Fortune over Magie en Kosmische Wetten
Dion: “Het symbool is nu gevormd en de Astrale Tempel is gebouwd, daarom is het nu niet meer nodig om zoveel van onze beperkte capaciteit te spenderen aan deze activiteit. De deelnemers aan de meditaties moeten elke week de vorm van het Rozenkruis, de Grot en de zeven figuren die in het licht komen blijven gebruiken. Deze worden elke week tastbaarder en er komen ontwikkelingen uit voort waarover we graag willen horen in de verslagen.
Als we ons bewustzijn openen voor de spirituele krachten door erop te mediteren worden we kanalen voor deze krachten. Als we het als groep doen, ontstaat er een heel breed kanaal en komen er krachten door met enorme kracht, veel groter dan de kracht van hen die het kanaal vormen zelf.“

De opdracht van de 5e meditatie
De opdracht van deze week is: “De constructieve vrede die volgt na de crisis, gebaseerd op onzelfzuchtigheid en samenwerking in balans gehouden door rechtvaardigheid en kracht.” 

Instructies 5e meditatie, zaterdag 27 november 2021, van 20.00 tot 20.15 uurDe instructies zijn gewijzigd.

Openen Sacred Space
Nancy rinkelt met 7 bellen (een hotelbel, meerdere metalen windgongen en meerdere Tibetaanse bellen), waarmee voor iedereen Sacred Space wordt geopend en bescherming wordt neergezet.

Stap 1: Ga nadat je de email hebt gelezen, in een schemerige kamer zitten en steek een kaars aan. Ga zitten als een Egyptisch beeld met je voeten en knieën los naast elkaar. Leg je handen plat op je dijen. Adem rustig in en uit. Steun zo nodig je rug.

Stap 2: Denk aan het onderwerp van de meditatie. Deze week is dat: “De constructieve vrede die volgt na de crisis, gebaseerd op onzelfzuchtigheid en samenwerking in balans gehouden door rechtvaardigheid en kracht.” 

Stap 3: Stel je de 1e Meester van Wijsheid of archetype voor. Het 1e archetype van de rode straal (het 1e of stuitchakra) is Sekhmet, de Egyptische Leeuwengodin, afgebeeld als vrouw met een leeuwenhoofd met een zonneschijf erop. Zij staat voor kracht en “in je kracht gaan staan” Zij haalt energie uit het magnetisch veld van de aarde. Deze energie stijgt op via de voeten en benen en wordt afgegeven aan het bloed en weefsel in het lichaam. Het element is aarde, de verzorgende moeder die ons bekrachtigt en stimuleert. 

Stap 4: Richt je mentaal, in naam van “Het Al” op dienstbaarheid aan het collectief, zonder onderscheid tussen vriend of vijand. Laat het goede in jou doorkomen voor iedereen en vertrouw op de Kosmische Wetten die het in zullen zetten voor hun behoeften of heling. 

Stap 5: Open je geest als kanaal voor het werk van Sekhmet.

Stap 6: Mediteer nog een keer op het onderwerp van de meditatie.

Stap 7: Zeg aan het einde: “Het is af!” Sta op en stamp met je voeten om goed te gronden. Blaas de kaars uit. Ga vervolgens iets doen wat je afleidt. 

Sluiten Sacred Space
Nancy rinkelt de 7 bellen opnieuw, waardoor Sacred Space voor iedereen gesloten wordt.

Hou je strikt aan de instructies van de meditatie voor deze week. Alleen met gerichte focus door een team van mensen behalen we resultaten. Probeer zaken niet slechts op het fysieke niveau uit te vechten. Breng spirituele kracht naar voren en laat deze haar eigen werk doen. 

Volgende mediatie
Iedere meditatie is anders, dient een ander doel, maar de effecten zullen voelbaar zijn. Iedere mail bevat duidelijke instructies. Iedereen kan meedoen, de boodschap mag verspreid worden en aanmelden is niet nodig.
Voorlopig doen we de meditaties niet via zoom of facebook live. We verspreiden deze boodschap zowel in het Nederlands als in het Engels, ten einde zoveel mogelijk deelnemers te verkrijgen. Maar je kan de meditatie gewoon in je eentje doen.

Suggesties of het delen van ervaringen wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het email adres info@skyhighcreations.nl met als titel “Groepsmeditatie”. 

Veel succes en dank voor je medewerking!

Meer informatie over Dion Fortune vind je in mijn artikel “Het leven en de magie van Dion Fortune” in Frontier Magazine van juli 2014.

Het boek “The Magical Battle of Britain” is te koop via Amazon.

 

Workshop over Sekhmet in december 

Zaterdag 11 december 2021 “Sekhmet, de perfecte Godin voor deze tijd”, Lezing door mr. Nancy Polet (Live in Dongen)

SAMEN KEREN WIJ DEZE CRISIS!