Nieuw boek Willem Witteveen “De Grote Piramide van Gizeh als monument van de Schepping”

De Grote Piramide van Gizeh is een van de zeven wereldwonderen uit de klassieke oudheid en de enige die is overgebleven.

Al eeuwenlang bezoekt men dit enigmatische bouwwerk en probeert men de ware betekenis ervan te achterhalen.
Willem Witteveen verbindt na langdurig onderzoek gegevens van hemzelf en van andere onderzoekers en komt tot baanbrekende conclusies.Pythagoras verklaarde al: “Alles is getal”, Edgar Cayce zei: “Sound is the medicine of the future” en de Kemetiaanse gids Abd ‘el Hakim Awyan sprak: “It is all about sound”.
Willem Witteveen bewijst dat al deze mannen gelijk hadden en dat wat wij nu als baanbrekend en nieuw beschouwen vaak zijn oorsprong al had in het Oude Egypte.

Het boek is onderverdeeld in vier delen, gekoppeld aan de vier aardse elementen: Aarde, Water, Lucht en Vuur. Elk element vertegenwoordigt een hoofdrichting van het kompas en samen vormen ze een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door het vijfde element ‘Aether’. In deze cirkel der elementen spelen zich alle processen af waarbij Aether de goddelijke wereld vertegenwoordigt.

De auteur toont in dit boek aan dat de Grote Piramide een naslagwerk is, bedoeld voor de huidige generaties met daarin verborgen de Gulden frequentie van Gizeh, verantwoordelijk voor het ontstaan en bestaan van het leven op Aarde.

Mensen die dit boek gelezen hebben zullen nooit meer op dezelfde manier naar de Grote Piramide van Gizeh kijken.
Wees gewaarschuwd: het lezen van dit boek kan je leven veranderen.

Titel: De Grote Piramide van Gizeh als monument van de schepping
Subtitel: Het geheim van de Gulden Frequentie van Gizeh
Auteur: Willem Witteveen
Prijs: 25 Euro
224 pagina’s
Hardcover
ISBN:  978-9078070467
Uitgever: Frontier Publishing, Amsterdam
Facebook auteur: www.facebook.com/willem.witteveen
Facebook boek: www.facebook.com/De-Grote-Piramide-van-Gizeh
Bestellen: www.frontierpublishing.nl