Zaterdag 21 oktober 2023: “Stemmen uit het hiernamaals, het mediumschap van Leslie Flint”, lezing door Isabelle Duchene (Klein-Dongen)

Leslie Flint (1911-1994) beschikte over het fenomeen van de directe stem. Daarmee  leverde hij bewijs voor leven na de dood. Hij toonde aan dat dierbaren verder leven, contact zoeken, en boodschappen doorgeven. Hij maakte dat hoorbaar voor iedereen die op dat moment de seance in dezelfde kamer bijwoonde. En iedereen hoorde hetzelfde. Stemmen uit het hiernamaals. Ondenkbaar voor de een, voor de ander dagelijkse werkelijkheid.

Deze lezing gaat over een bijzonder fenomeen in fysiek mediumschap, de directe stem door het medium Leslie Flint. Isabelle Duchene zal uitleggen wat het fenomeen van de directe stem precies is, wat fysiek mediumschap inhoudt en waarom
het zo bijzonder is. Het fenomeen Is enorm zeldzaam.
Isabelle zal ook de persoon van Leslie Flint schetsen, wie hij als persoon en als medium was en waarom hij zo belangrijk is als voorbeeld voor de wereld en de wetenschap. Flint was één van de pioniers van Victoriaans mediumschap en tot op heden een enorme inspiratie voor velen.

Leslie Flint maakte de stemmen uit het hiernamaals hoorbaar door een kunstmatig strottenhoofd te vormen van ectoplasma. Ectoplasma is een substantie of spirituele energie die door een fysiek medium wordt afgescheiden en 3d wordt geprojecteerd in de ruimte. Het bestaat deels uit eiwitten van het betreffende medium en komt uit lichaamsopeningen zoals mond, oren, neus, zonnevlecht, etc. Tijdens de lezing zal Nancy (Sky High Creations) een stukje kaasdoek laten rondgaan, dat heel dicht bij de substantie van ectoplasma in de buurt komt.

Aan het begin van veel sessies met overledenen kwam altijd eerst zijn controle Mickey door, een jongetje dat op jonge leeftijd door een bus in Londen was dood gereden met een dik Cockney accent. 
Er is veel onderzoek gedaan naar het mediumschap van Leslie Flint. Zo werd bijvoorbeeld zijn mond afgeplakt om te testen of het geluid niet gewoon uit zijn mond kwam. Hij kwam met vlag en wimpel door alle testen.
Tijdens de lezing zullen geluidsopnamen van bekende personen ut het hiernamaals te horen zijn, die zijn gemaakt tijdens seances van Leslie Flint.

Isabelle Duchene
Belgisch medium Isabelle Duchene (50) bekend van het spirituele magazine Paravisie woont in Antwerpen. Ze is met een spirituele gave geboren. Sinds de leeftijd van 8 jaar zag Isabelle dingen op voorhand en nam ze mensen waar die anderen niet konden zien. In 1988 is ze begonnen met privé-consulten voor vrienden en bekenden. Ook naast haar school kwamen mensen naar haar toe. Bij elk feest wilde iedereen weten wat ze zag. Haar tante nam haar mee naar beurzen vanaf haar 12de en drong het tot haar door dat dit haar toekomst was; mensen helpen. Vergeet nooit waar je vandaan komt zegt Isabelle altijd. We zijn allemaal gelijk. Naast mentaal en trance medium is zij is ook energetische hulpverleenster en paranormaal mental coach. Ze heeft sinds 1997 een praktijk in Antwerpen en ze reist heel de wereld rond om mensen te helpen. Isabelle is recht door zee, en zegt wat ze waarneemt, omdat men recht heeft op de waarheid en niks anders. Om zoveel mogelijk ervaring op te doen op de arbeidsmarkt heeft Isabelle eerst jaren in de dienstensector en in fabrieken gewerkt. Daardoor weet ze goed hoe het is om elke dag hard te werken.  Ze staat altijd klaar om iets te doen voor een ander. Dienstbaarheid is er door haar oma in gepompt. In haar praktijk doet ze verschillende dingen. Naast het advies bij levensvragen, kan men altijd rekenen op een goede ondersteunde babbel en doet Isabelle ook aan coaching op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld rouwverwerking in combinatie met mediumschap om mensen bewust te maken dat de dood niet het einde betekent voor een mens. Dierbaren leven tenslotte verder in een andere dimensie. Haar hulp is geen vervanging voor medische zorg en Isabelle werkt zo nodig altijd samen met een arts of psycholoog.

Isabelle is voor een no-nonsense aanpak. Ze is zeer spiritueel maar staat met de beide voeten op de grond. Aan de vruchten erkent men de boom zegt ze altijd. Isabelle volgt nog steeds bijscholing in het buitenland en via de spirituele wereld, want het leren stopt nooit. Ze ziet ernaar uit je in de nabije toekomst te ontmoeten.

Programma
14.00 uur: Ontvangst
14.30 uur: Aanvang, lezing deel I
15.30 uur: Pauze
16.00 uur: Lezing deel II 
17.00 uur: Gelegenheid om Isabelle Duchene persoonlijk te ontmoeten
17.30 uur: Sluiting

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Flint”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL70 ABNA 0505774372 t.n.v. R.J. Beljon.

Locatie
Natuurlijk Henriëtte
De zaal is voorzien van airconditioning waardoor het klimaat altijd aangenaam is!
Een fantastische biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

Nieuwsbrief
Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.